Projectwebsite Monaco in Nieuwegein vernieuwd

12 februari 2024

De projectwebsite van nieuwbouwproject Monaco in Nieuwegein is vernieuwd. Je vindt er nu nog meer informatie over het project en de luxe appartementen. Ook is de website nu nog overzichtelijker, zodat je nog sneller de informatie vindt die je zoekt.

De 37 luxe appartementen van Monaco komen in het stadshart van Nieuwegein, met alle voorzieningen binnen handbereik. Je kunt er kiezen voor een appartement met uitzicht op vaarwater de Doorslag of over het gezellige marktplein van CityPlaza. De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 63 tot maar liefst 175 m² en zijn standaard voorzien van een luxe badkamer en keuken, die je naar eigen wens kunt richten. Een eigen parkeerplaats en berging in de garage kunnen niet ontbreken en zijn inbegrepen in de koopsom. De appartementen zijn te koop vanaf € 362.500,- v.o.n.

Ontdek meer over de beschikbare appartementen
Ben je nieuwsgierig naar wonen in Monaco en benieuwd naar het beschikbare woningaanbod? Neem dan een kijkje op de vernieuwde projectwebsite. Hier lees je meer over het nieuwbouwproject en de locatie en bekijk je via de interactieve woningzoeker de specificaties en plattegronden van de appartementen die nog beschikbaar zijn. Favoriete appartementen gevonden? Schrijf je dan direct in via de website. Wil je meer weten? Dan staat de verkopend makelaar je graag te woord.

De bouw van Monaco is inmiddels gestart. Dat is alvast een zekerheid die staat!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Monaco?

Bekijk ook het project Monaco

In verkoop
custom media
Meer informatie

Monaco

Nieuwegein

8 woningen beschikbaar
63m - 180m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 935.700