Open Huis Tuinhof Ameide op 30 september a.s.

18 september 2023

Ben jij op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning die al op korte termijn wordt opgeleverd? Dan is Tuinhof Ameide dé plek voor jou! Kom op 30 september a.s. naar het Open Huis op de projectlocatie en ontdek dit fijne nieuwbouwproject.

Met een woning in Tuinhof Ameide ben je helemaal klaar voor de toekomst. De woningen zijn allemaal nul-op-de-meter en voorzien van geïntegreerde zonnepanelen op de daken. Deze wekken bij een gemiddeld huishouden/verbruik voldoende energie op om de teller van de elektriciteitsmeter aan het einde van het jaar weer op nul te brengen. Verder zijn de woningen full electric en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen voor warmte én koeling. Dit maakt wonen in Tuinhof Ameide zeer comfortabel.

Kom naar het Open Huis
Inmiddels zijn in Tuinhof Ameide de laatste woningen te koop, welke naar verwachting al in oktober worden opgeleverd. Nu kopen is dus zeer snel wonen! Nieuwsgierig naar Tuinhof Ameide en het nog beschikbare aanbod? Kom op zaterdag 30 september tussen 11.00 en 13.00 uur naar de projectlocatie (aan de Meidoornlaan in Ameide) om de sfeer te proeven op de locatie en alles te weten te komen over het actuele woningaanbod.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens het Open Huis? Of heb je nu al concrete interesse in één van de laatste woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.