Ontdek de appartementen van NieuwGruttersHof

28 maart 2024

Een unicum voor nieuwbouw: alle appartementen van NieuwGruttersHof in Utrecht zijn opgeleverd en kunnen bezichtigd worden. Zo kan jij de appartementen goed bekijken om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar.

De appartementen van NieuwGruttersHof zijn verdeeld over twee gebouwen, met in elk gebouw acht appartementen. Deze zijn variërend in grootte van 75 tot 104 m² en beschikken over een ruime woonkamer en een complete badkamer inclusief ligbad, douche en wastafelmeubel. De appartementen zijn zeer duurzaam en hebben allemaal energielabel A+++, zijn voorzien van zonnepanelen, triple beglazing HR+++ en een warmtepomp. De verkoopprijzen variëren van € 559.800,- tot € 799.500,- v.o.n. Het is ook mogelijk om een separate parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage bij te kopen.

In het complex van NieuwGruttersHof zijn twee modelwoningen ingericht, zodat jij een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Profiteer van de voordelen
Wanneer je kiest voor een appartement in NieuwGruttersHof, dan kan de overdracht al op korte termijn geregeld worden. Zo kan jij snel verhuizen zonder dubbele maandlasten. Dat is nog eens een fijn voordeel! Bovendien profiteer je ook van de voordelen van nieuwbouw. Zo zijn de appartementen duurzaam en energiezuinig, heb je lage onderhoudskosten op de korte termijn en kun je jouw appartement helemaal naar smaak inrichten.

Fijne woonlocatie
De appartementen van NieuwGruttersHof liggen op een fijne en rustige locatie aan de Gruttersdijk, met alle voorzieningen binnen handbereik. Ook is de gemeenschappelijke groene binnentuin, welke voor een serene plek zorgt te midden van de bruisende binnenstad van Utrecht, een fijne plek om te vertoeven.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek en een bezichtiging. Nu kopen is al op zeer korte termijn wonen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

6 woningen beschikbaar
75m - 104m woonoppervlakte
€ 559.800 tot € 799.500