Nieuwe fase van Rijnvliet Oost in aantocht

09 november 2023

Goed nieuws: het is tijd voor nieuw aanbod binnen het nieuwbouwproject Rijnvliet Oost ten westen van Utrecht. De nieuwe deelfase 13A bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van 22 hofwoningen en komt in het noordelijkste deel van Rijnvliet Oost.

In deelfase 13A van Rijnvliet Oost komen in totaal 14 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. De woningen zijn betaalbaar, zeer compleet en energiezuinig. Aan de voorzijde van de woningen bevindt zich een fraai groen hof, de achtertuinen liggen aan het water of aan het groen. Met gebruiksoppervlaktes variërend van circa 90 tot 110 m² en perceeloppervlaktes variërend van circa 76 tot 240 m² heb je met een woning in deze fase van Rijnvliet alle ruimte om fijn te wonen. En via het Apenboompad fiets je vanaf hier ook nog eens binnen 15 minuten naar de Domtoren midden in Utrecht.

Verwachte start verkoop
De woningimpressies en plattegronden zijn op dit moment in de maak en worden binnenkort - samen met de indicatieve verkoopprijzen - toegevoegd aan de projectpagina van Rijnvliet. Naar verwachting komen de 22 betaalbare woningen medio januari 2024 al in verkoop. Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van dit project en we houden je via onze nieuwbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.