NieuwGruttersHof | Bezichtig het prachtige 3-kamerappartement type V7

25 mei 2023

Een woonoppervlakte van ruim 93 m², twee slaapkamers en een ruim balkon waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon: het zijn allemaal kenmerken van dit schitterende 3-kamerappartement in het kleinschalige project NieuwGruttersHof. Iets voor jou?!

Het appartement bevindt zich op de 3e en bovenste verdieping in het voorhuis, gelegen aan de straatzijde van de Gruttersdijk. Naast bovenstaande kenmerken beschikt het appartement ook over een fijne woonkamer, een complete en luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel, een separaat toilet, inpandige berging en ruimte voor onder andere de technische installaties. Naast je eigen balkon op het oosten kun je ook in de groene en serene binnentuin genieten van de buitenlucht. Hoe fijn is dat!?

Bezichtigen nu mogelijk
Onlangs zijn de appartementen opgeleverd, waardoor we het appartement kunnen bezichtigen. Zo kan jij het appartement goed bekijken om een weloverwogen keuze te maken, met daarbij alle voordelen van een nieuwbouwwoning. De overdracht kan op korte termijn geregeld worden zodat jij snel kan verhuizen zonder dubbele maandlasten. Dat is nog eens een voordeel!

Ideale woonlocatie
NieuwGruttersHof ligt op een schitterende locatie; in de populaire Vogelenbuurt op korte afstand van het historische centrum van Utrecht. Op deze locatie woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is perfect; denk aan het treinstation Utrecht Centraal vanwaar je alle kanten op kan en de snelheid waarmee je op de diverse uitvalswegen zit. Kortom, een ideale woonlocatie!

Interesse?
Heb jij interesse in dit 3-kamerappartement? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Zij vertellen je graag meer over het appartement.