Maak kennis met de appartementen van het type O in Wonderwoods

21 juli 2022

Een heerlijk royaal woonoppervlak, 2 ruime slaapkamers, maar liefst 2 balkons en een geweldig uitzicht over Utrecht. Het zijn allemaal kenmerken van de appartementen van het type O in Wonderwoods. Iets voor jou? Er zijn er nog slechts 3 beschikbaar.

De beschikbare appartementen van het type O bevinden zich op de 22e, 24e en 26e verdieping van Wonderwoods. Ze hebben een royaal woonoppervlak van 113 m², met een ruime woonkamer en keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een separaat toilet. Ook hebben de appartementen 2 balkons van bij elkaar 17 of 19 m², grenzend aan de slaapkamers en de woonkamer. Deze liggen op het noordoosten, waardoor je hier in de ochtendzon heerlijk kunt genieten van je kopje koffie. De koopsom van de appartementen is € 850.000 of € 860.000,- v.o.n.

Wonen tussen het groen
Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. En dat op slechts 2 minuten lopen van het Centraal Station en 10 minuten van de Utrechtse binnenstad. In Wonderwoods woon je in een verticaal bos midden in de stad en word je ondergedompeld in een geurig bos vol weelderig groen. Er is daglicht en frisse lucht in overvloed en natuur waar je maar kijkt. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende geluiden van de natuurwereld om je heen.

Interesse?
Heb jij interesse in één van deze fantastische appartementen van het type O en wil je graag meer weten? Of ben je benieuwd wat Wonderwoods jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

De bouw van Wonderwoods is inmiddels in volle gang. Naar verwachting worden de eerste appartementen begin 2024 opgeleverd, met een doorloop tot midden 2024.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonderwoods Penthouses & Specials?

Bekijk ook het project Wonderwoods Penthouses & Specials

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods Penthouses & Specials

Utrecht

7 woningen beschikbaar
114m - 286m woonoppervlakte
€ 1.785.000 tot € 2.800.000