Leuk 2-kamerappartement beschikbaar in De Generaal

20 maart 2024

De verkoop van nieuwbouwproject De Generaal in Soesterberg is in volle gang. Er is momenteel nog een leuk 2-kamerappartement te koop inclusief een eigen zonnige buitenruimte. Ontdek meer over dit fijne appartement.

Het nog beschikbare 2-kamer tussenappartement betreft bouwnummer 2. Deze bevindt zich op de begane grond van het appartementengebouw en beschikt over een eigen entree. Het appartement heeft een woonoppervlak van 45 m², met een woonkamer waar plek is voor een knusse zithoek, een goed uitgeruste keuken (niet inbegrepen in de koopsom), een slaapkamer, een eigentijdse badkamer, een interne berging en een fijn terras. Het terras grenst aan de woonkamer en ligt op het zuidwesten. Je kunt hier dus volop genieten van de middag- en avondzon. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 319.950,- v.o.n.

Kies je voor dit appartement in De Generaal dan is het ook mogelijk om jouw appartement turn-key op te laten leveren. Op deze manier is jouw appartement bij oplevering al bijna klaar om in te wonen en kun jij nog sneller genieten van jouw nieuwe thuis!

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook als je graag meer wilt weten over dit bouwnummer en/of dit nieuwbouwproject, dan staat de makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Generaal?

Bekijk ook het project De Generaal

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Generaal

Soesterberg

4 woningen beschikbaar
45m - 57m woonoppervlakte
€ 299.950 tot € 349.950