Laatste vierlaagse herenhuizen te koop in New Roots fase 1b

14 november 2023

Een royaal woonoppervlak, standaard vier slaapkamers, een fijne achtertuin én toegang tot de gezamenlijke binnentuin; het zijn allemaal kenmerken van de vierlaagse herenhuizen in New Roots fase 1b in Utrecht. Inmiddels zijn de laatste herenhuizen te koop.

Met woonoppervlaktes variërend van circa 170 tot 192 m² en vier slaapkamers (en de mogelijkheid om uit te breiden naar zes slaapkamers) bieden de vierlaagse herenhuizen meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin! De begane grond en een gedeelte van de woonruimte op de eerste verdieping beschikken over een extra verdiepingshoogte. Bij de woonruimte op de begane grond aan de voorzijde van de woning gaat dit tot ruim 4 meter, de woonruimte aan de achtergevel op de eerste verdieping tot 3,50 meter. Hierdoor, en mede door de grote glazen gevelpuien, geniet je hier van veel licht en een heerlijk ruimtelijk gevoel. De herenhuizen beschikken verder over een berging in de woning en nog een externe berging in de ondergrondse garage van Wilg. Hier heb je tevens de mogelijkheid tot het kopen van een eigen parkeerplaats.

Optimaal genieten van buiten
Ook buiten is het volop genieten: de vierlaagse herenhuizen beschikken namelijk ook over een ruime privé achtertuin van circa 30 tot 47 m². Deze ligt op het zuiden of zuidwesten, waardoor je hier optimaal profiteert van de middag-/avondzon. De achtertuinen grenzen daarnaast allemaal direct aan de gezamenlijke binnentuin van circa 1.000 m² wat een verlengde is van de eigen achtertuin. Deze is rijk aan groen, de gevels zijn begroeid en voorzien van nestkastjes voor vogels en de bomen en planten zijn zorgvuldig gekozen op basis van de dieren die in de omgeving vertoeven. Kortom, een prachtige groene oase.

Iets voor jou?
Past zo’n vierlaags herenhuis in New Roots fase 1b helemaal bij jouw woonwensen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over deze woningen en de mogelijkheid om een herenhuis in deze fase van New Roots te kopen onder voorbehoud van de verkoop van je eigen woning. De bouw van New Roots fase 1b is eerder dit jaar gestart. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000