Laatste twee 3-kamerappartementen te koop in New Roots fase 1a

13 mei 2023

Een woonoppervlakte van circa 60 m², twee slaapkamers en een ruim balkon waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon: het zijn allemaal kenmerken van de laatste twee 3-kamerappartementen in New Roots fase 1a. Iets voor jou? Laat deze kans dan niet schieten!

De twee 3-kamerappartementen bevinden zich in Blok F van New Roots, op de hoek van de Skopjesstraat met de Laan van Moskou. Naast bovenstaande kenmerken beschikken de appartementen ook over een fijne woonkamer met complete keuken, een badkamer inclusief sanitair en tegelwerk, een separaat toilet en nog een ruimte voor onder andere de technische installaties. Naast je eigen balkon op het oosten kun je ook in de groene en kleurrijke binnentuin van circa 1.000 m² genieten van de buitenlucht. Hoe fijn is dat!? De koopsom voor deze 3-kamerappartementen bedraagt € 355.000 v.o.n.

Ideale woonlocatie
New Roots komt op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum. Het wordt een nieuwe, mooie, duurzame en vitale woonomgeving. Op deze locatie woon je met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is perfect; denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug in een mum van tijd in het gezellige centrum van Utrecht. Kortom, een ideale woonlocatie!

Interesse?
Heb jij interesse in één van deze twee 3-kamerappartementen? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je graag meer over deze appartementen en wat New Roots jou nog meer te bieden heeft. De bouw van New Roots fase 1a is al gestart!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

New Roots - Betaalbare koopwoningen | fase 1a

Utrecht

33m - 82m woonoppervlakte
€ 239.500 tot € 355.000