Laatste nul-op-de-meterwoning te koop in Tuinhof Ameide

29 november 2023

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning waar je energiezuinig en comfortabel kunt wonen? Dan is de laatste beschikbare nul-op-de-meterwoning in Tuinhof Ameide dé plek voor jou! Ook fijn: de woning is al opgeleverd en direct beschikbaar!

De nog beschikbare woning in Tuinhof Ameide betreft bouwnummer 22, een ruime hoekwoning met een woonoppervlak van circa 146 m². De gevel bestaat uit een combinatie van hout en steen. Dit geeft de woning een bijzonder mooie, strakke en tijdloze uitstraling. De woning is verder voorzien van drie slaapkamers, sanitair en tegelwerk (showroomtraject nog mogelijk) en een ruime tweede verdieping die je nog naar wens in kunt delen. Natuurlijk ontbreekt ook een fijne privé achtertuin niet. Deze grenst aan het groene hof met gezellige zitjes, een tuinbank, vlonders en een bruggetje. De koopsom voor deze zeer duurzame woning bedraagt € 507.800,- v.o.n.

Net als deze woning zijn de meeste andere woningen in Tuinhof Ameide inmiddels opgeleverd. Er wordt momenteel nog een laatste hand gelegd aan de inrichting van het gezamenlijke binnenhof.

Maak een afspraak voor een bezichtiging
Spreken bovenstaande kenmerken jou aan en wil je deze woning graag met eigen ogen bekijken? Maak dan een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging. Deze geeft je graag een rondleiding en vertelt je graag meer over deze fraaie woning.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tuinhof Ameide?

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

132m - 183m woonoppervlakte
€ 465.000 tot € 725.000