Komende zomer in verhuur: The New Citizen, Nieuwegein

24 december 2022

Thuiskomen krijgt een heel nieuwe dimensie in The New Citizen: een appartementengebouw in Nieuwegein met 128 comfortabele huurappartementen in de vrije sector, dat letterlijk boven anderen uitstijgt. De verhuur gaat in de zomer van 2023 van start.

The New Citizen is onderdeel van City Nieuwegein. Hier ontwikkelt gemeente Nieuwegein samen met partners in co-creatie een toekomstbestendige, duurzame, groene en gezonde binnenstad. Nieuwbouwproject The New Citizen is hier een belangrijk onderdeel van. In de plint van het gebouw komen commerciële ruimten. De duurzame appartementen - in verschillende varianten en met oppervlaktes variërend van 56 tot 93 m² - bestrijken de rest van het gebouw.

Voor jou als bewoner van The New Citizen is alles wat je nodig hebt dichtbij. Van supermarkt tot tramstation en uitvalswegen. Voor vers gebrande koffie hoef je zelfs de deur niet uit. Zo zijn ‘New Citizens’ van alle gemakken voorzien en houden ze genoeg tijd over voor leuke dingen.

Planning
Op dit moment is de bouw van The New Citizen in volle gang. Naar verwachting zal de oplevering van de appartementen in het tweede kwartaal van 2024 plaatsvinden. De start verhuur begint naar verwachting komende zomer.

Blijf op de hoogte!
Ben jij nieuwsgierig naar The New Citizen en zie jij in dit nieuwbouwproject misschien wel jouw nieuwe woonlocatie? Schrijf je dan hieronder en/of op de projectwebsite in als geïnteresseerde en we houden je middels onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen, bijvoorbeeld de start verhuur.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The New Citizen?

Bekijk ook het project The New Citizen

Toekomstig
custom media
Meer informatie

The New Citizen

Nieuwegein

56m - 93m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend