Kijkochtend Tuinhof Ameide op 10 december a.s.

22 november 2022

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd makkelijk je alle ruimtes vanaf een tekening voor te stellen. Speciaal daarom wordt op zaterdag 10 december a.s. de bouwplaats van Tuinhof Ameide opengesteld voor bezichtiging.

Tuinhof Ameide, een nieuwbouwproject met 22 nul-op-de-meter woningen, is sinds kort in aanbouw. Tijdens de kijkochtend op 10 december zullen de vloerplaten van alle woningen er liggen, zodat je al een goed beeld krijgt van het project en van de woningen. De huidige prognose van oplevering is eind 3e kwartaal 2023. Nu kopen is dus nieuw wonen in 2023! En ook jij kunt hier wonen. Er zijn namelijk nog een aantal woningen te koop.

Aanpassingen in de afwerking
Ben jij geïnteresseerd in een woning in Tuinhof Ameide? Kom dan naar de kijkochtend. Mogelijke aanpassingen in de afwerking van de woningen kunnen dan namelijk ook besproken worden met het verkoopteam. Daarnaast heeft het verkoopteam alle verkoopstukken voorhanden. Deze kunnen ze samen met jou doornemen, zodat alles helemaal duidelijk is. En dat allemaal tussen de toekomstige woningen in aanbouw, waarvan één misschien wel voor jou!

Meld je aan voor de kijkochtend
Op 10 december ben je tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom aan de Meidoornlaan in Ameide. Samen met de makelaar loop je door het plan. Uiteraard staat er ook een hapje en drankje klaar. Wil jij graag naar de kijkochtend komen? Stuur dan even een berichtje naar info@tuinhofameide.nl en laat daarin ook weten met hoeveel personen je langskomt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Tuinhof Ameide?

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

132m - 183m woonoppervlakte
€ 465.000 tot € 725.000