Kijkochtend in Tuinhof Ameide op 13 mei a.s.

25 april 2023

De bouw van Tuinhof Ameide vordert gestaag. Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject in Ameide, waar je comfortabel en duurzaam kunt wonen? Kom dan op zaterdag 13 mei a.s. tussen 10.30 en 12.00 uur langs tijdens de kijkochtend aan de Meidoornlaan.

Tijdens de kijkochtend is er alle ruimte om de sfeer te proeven op de locatie en samen met de makelaar de voorgang van de bouw te bekijken. Daarnaast vertelt de makelaar je alles wat je wilt weten over deze prachtige nul-op-de-meter woningen. Er zijn momenteel nog enkele woningen te koop, waarbij je nog kunt kiezen uit een tussenwoning, een hoekwoning of een royale vrijstaande woning. De verwachting is dat de eerste woningen nog voor de zomervakantie worden opgeleverd. Je kunt hier dus al op korte termijn genieten van jouw nieuwe thuis!

Maak kans op een lekkernijen-arrangement
Na de rondleiding op de bouwlocatie kun je op 13 mei deelnemen aan een korte stadswandeling door historisch Ameide. Deze stadswandeling is inclusief een prijsvraag, waarmee je kans maakt op een heerlijk lekkernijen-arrangement voor twee bij Wat Bakt Marjolein van De Bakplaats in Ameide (Marjolein was finalist van Heel Holland Bakt 2017). Dat is nog eens lekker!

Meer weten?
Meer weten over Tuinhof Ameide en het actuele aanbod? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.