Interesse in Jutfasehof: schrijf je in voor 22 mei a.s.

16 mei 2023

Woon jij graag in een groen hof midden in de stad, met alle gemakken en voorzieningen dichtbij? Goed nieuws! De verkoop van de 35 koopwoningen binnen nieuwbouwproject Jutfasehof is in volle gang. Regel snel jouw financiële check, om je inschrijving te voltooien.

Het nieuwbouwproject Jutfasehof wordt gerealiseerd dichtbij de gezellige binnenstad van Utrecht, in de Rivierenwijk. Er worden verschillende koopwoningen gerealiseerd, zoals riante, luxe herenhuizen, geschakelde stadswoningen met vier slaapkamers en eigentijdse appartementen. Je geniet hier van alle rust en ruimte, in het groen, terwijl je je op een steenworp afstand van winkels, horeca en andere voorzieningen van de stad bevindt. Ook het station, de A12 en de A27 zijn goed te bereiken vanaf de locatie aan de Vaartsche Rijn. 

Divers, energiezuinig woningaanbod
De woningen worden gerealiseerd rond een groen binnenhof: een heerlijke plek voor kinderen en om elkaar te ontmoeten. Alle woningen zijn in basis al energieneutraal voor gebouw gebonden energie volgens de BENG berekening. Dat betekent dat de woningen in Jutfasehof veel energiezuiniger zijn dan wettelijk is vereist. Kies je voor een herenhuis of stadswoning, dan heb je tevens de mogelijkheid om extra zonnepanelen te laten installeren.

Schrijf je in voor een woning!
Klinkt wonen op deze unieke stadse locatie je als muziek in de oren? Je kunt je interesse nog tot 22 mei 12:00 uur kenbaar maken. Wil je je kans op een woning vergroten, voeg dan een financiële scan toe aan je inschrijving. Vraag deze financiële check vóór 18 mei a.s. aan en lever de gevraagde gegevens vóór 19 mei bij Hypotheeknet aan, zodat je voor de sluiting van de inschrijvingstermijn je financiële check kunt uploaden in jouw woonaccount. Aanvragen die later dan de genoemde datum binnenkomen, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Neem bij vragen contact op met de verkopend makelaar.