Inloopmiddag Prinsenhof in Houten op 11 juni a.s.

04 juni 2024

Ben jij nieuwsgierig naar de royale appartementen van nieuwbouwproject Prinsenhof in Houten? Kom dan op dinsdag 11 juni a.s. tussen 15.30 en 17.00 uur naar de inloopmiddag. Het verkoopteam staat er voor je klaar om je te informeren en al jouw vragen te beantwoorden.

Prinsenhof komt in het hart van Houten, nabij het sfeervolle oude dorp. In het gebouw komen zes royale appartementen, waarbij energiezuinigheid en wooncomfort voorop staan. De woonoppervlaktes variëren van 100 tot 140 m². Hierdoor is er in dit nieuwbouwproject voor ieder wat wils. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien met een mooie Siematic keuken én badkamer en een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin of een royaal terras. Prinsenhof krijgt ook een parkeergarage in het souterrain. Hier heeft ieder appartement een eigen privéparkeerplaats en een individuele fietsenberging. Ook komen er vier oplaadpunten voor elektrische fietsen. De appartementen zijn te koop vanaf € 599.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig
Prinsenhof bied je de mogelijkheid om zeer duurzaam en energiezuinig te wonen. Zo wordt er hoogwaardig bouwmateriaal en een uniek duurzaamheidspakket toegepast, met als resultaat appartementen met energielabel A+++. Bij gemiddeld gebruik profiteer je dan ook van lage energiekosten van circa € 35,- per maand. Dat is nog eens fijn!

Meer weten?
Heb jij interesse in wonen in Prinsenhof en wil je graag meer weten? Kom op 11 juni langs tijdens de inloopmiddag aan de Prins Clausstraat 1b in Houten. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder. Ben jij doorstromer op de woningmarkt? Vraag dan ook naar het unieke overbruggingsarrangement.

De bouwvergunning voor Prinsenhof is inmiddels onherroepelijk. Naar verwachting start de bouw in het vierde kwartaal van 2024.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Prinsenhof?

Bekijk ook het project Prinsenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Prinsenhof

Houten

6 woningen beschikbaar
100m - 140m woonoppervlakte
€ 599.000 tot € 825.000