Herfstevent Rijnvliet: een groot succes!

24 november 2022

Met ruim 100 bezoekers was het Herfstevent in Rijnvliet afgelopen zaterdag een groot succes! Tijdens het event hadden bezoekers de gelegenheid om, onder genot van een warme chocolademelk of koffie, vragen te stellen over het project aan de ontwikkelaar en makelaars.

Naast veel informatie kregen de bezoekers ook de unieke mogelijkheid om binnen te kijken bij enkele woningen. Tevens werd er door Wim Horst, parkcoördinator van de gemeente Utrecht, een rondleiding georganiseerd door/over het voedselbos en het Boomkronenpad. Kortom, een geslaagde dag!

Ook wonen in Rijnvliet?
Ben jij ook op zoek naar een woning met een hoog wooncomfort en lage energielasten, waar je toekomstbestendig kan wonen? In Rijnvliet Oost zijn nog enkele woningen beschikbaar. Wat denk je bijvoorbeeld van de gasloze, riante vrijstaande woning van het type T met energielabel A+++? Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van circa 178 m² met standaard 3 slaapkamers, een Frans balkon aan de voorzijde van de woning en een nog vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamers. Tevens beschikt de woning over een aangebouwde garage met parkeergelegenheid op eigen terrein. Tot slot heeft de woning vele opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zo maak je er helemaal jouw thuis van!

Interesse?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Rijnvliet jou biedt? Neem dan direct contact op met één van de verkopende makelaars of check de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost | Fase 13 A?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost | Fase 13 A

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost | Fase 13 A

Utrecht

9 woningen beschikbaar
90m - 114m woonoppervlakte
€ 461.000 tot € 575.000