Heiwerkzaamheden De Nieuwe Defensie blok 3 gestart

19 november 2023

Afgelopen week is in Utrecht gestart met de heiwerkzaamheden voor blok 3 van De Nieuwe Defensie. Dit gebeurde een week eerder dan gepland. Komende weken gaan alle palen de grond in, waarmee de basis wordt gelegd voor blok 3 van dit nieuwbouwproject.

Voor heiwerkzaamheden van nieuwbouwprojecten worden heistellingen ingehuurd. Deze gaan van project naar project. Zitten de werkzaamheden tegen, dan start het werk op de volgende locatie later. In het geval van De Nieuwe Defensie zat het mee, waardoor de heiwerkzaamheden zijn gestart op woensdag 8 november in plaats van de oorspronkelijke medio november. In totaal gaan er voor blok 3 van De Nieuwe Defensie 1.170 palen de grond in.

Beschikbaar aanbod in blok 3A
Wil jij ook graag wonen in De Nieuwe Defensie, dé groene oase langs het Merwedekanaal op brugloopafstand van de Utrechtse binnenstad? In blok 3A zijn nog diverse woningen en appartementen te koop, in verschillende soorten en maten. Kortom, voor ieder wat wils! Kijk op de projectwebsite wat De Nieuw Defensie jou te bieden heeft. Droomwoning gevonden? Of wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Open Huis op 25 november a.s.
Ben je benieuwd hoe het is om te wonen in De Nieuwe Defensie? Kom dan op zaterdag 25 november tussen 10.30 en 12.00 uur naar het Open Huis op de projectlocatie (Overste Den Oudenlaan 52 in Utrecht). Er zijn dan enkele in aanbouw zijnde woningen en appartementen te bezichtigen van blok 2, waarvan de bouw al vergevorderd is. Kom je ook langs? Je bent van harte welkom!