Havenkwartier, Nieuwegein: uniek wonen bij de haven

13 maart 2023

In Rijnhuizen in Nieuwegein komt een verrassende en groene woonwijk aan het Merwedekanaal: Havenkwartier. De eerste fase, bestaande uit 41 rij- en hoekwoningen en 14 havenwoningen, is momenteel in verkoop. Van dit aanbod zijn er nog woningen beschikbaar.

De woningen in fase 1 van Havenkwartier liggen in het gebied rond de haven. De prachtige eigentijdse woningen krijgen een industrieel karakter, met variatie in indeling en gevelaanzicht. Wonend aan een prachtig ingerichte kade geniet je elke dag van de gezelligheid van de levendige binnenhaven. Een plek met gezellige daghoreca, waar je onder andere buurtbewoners kunt ontmoeten. Bij de havenwoningen heb je daarnaast de mogelijke luxe tot een ligplaats en daarmee dus de mogelijkheid om je eigen boot voor de deur aan te leggen.

Alle gemakken dichtbij
Havenkwartier ligt aan het Merwedekanaal aan de zuidkant van Rijnhuizen. Rijnhuizen is een groen en waterrijk gebied. Om het groen toegankelijker te maken wordt er een robuust oeverpark langs het Merwedekanaal gecreëerd, dat straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek vormt voor recreatie en ontspanning. In de omgeving is er daarnaast van alles te beleven. Er is een veelzijdig aanbod aan sportverenigingen, cultuur, winkels en horeca. En ook onderwijs is hier prima geregeld. Voor de wekelijkse boodschappen ben je met de fiets of auto binnen no-time in winkelcentrum Cityplaza, waar je maar liefst 150 winkels vindt!

Interesse in wonen in Havenkwartier?
Spreekt wonen in Havenkwartier jou aan en ben je benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Check dan snel het aanbod op de projectpagina of neem contact op met één van de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 1A?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 1A

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 1A

Nieuwegein

3 woningen beschikbaar
105m - 196m woonoppervlakte
€ 462.500 tot € 896.000