De 7 van Kovelaar: laatste mogelijkheid om je voorinschrijving te registeren

05 oktober 2023

Heb je interesse in een woning van De 7 van Kovelaar in Utrecht, wacht dan niet te lang! Morgen (6 oktober) om 12.00 uur sluit de voorinschrijving. Door je bij de voorinschrijving aan te melden en je voorkeur kenbaar te maken krijg je voorrang tijdens de toewijzing.

Binnen De 7 van Kovelaar worden drie woontypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 tot 135 m². Allen zijn zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats.

Duurzaam en comfortabel
In De 7 van Kovelaar staan duurzaamheid en comfort hoog in het vaandel en de stadswoningen zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Bij de ontwikkeling is uitgegaan van een zeer goede isolatie en triplebeglazing. Op de daken vind je je eigen zonnepanelen en de woningen beschikken over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en een thermostaat met temperatuurregeling per kamer. Allemaal aanpassingen om zo min mogelijk energie te hoeven gebruiken en zo je energieverbruik te verlagen.

Meer weten?
Heb je nog vragen over De 7 van Kovelaar of de voorinschrijving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De definitieve verkoop start naar verwachting op korte termijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar?

Bekijk ook het project De 7 van Kovelaar

In verkoop
custom media
Meer informatie

De 7 van Kovelaar

Utrecht

7 woningen beschikbaar
109m - 135m woonoppervlakte
€ 685.000 tot € 759.000