Bouw Stadsbuiten in juni van start

19 maart 2023

Eerder konden we melden dat de Hoera-brief voor Stadsbuiten is verzonden. De voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels ook in volle gang. In juni zal de bouw starten. Ook wonen op deze mooie locatie aan de rand van het stadscentrum van Utrecht? Het is nog mogelijk!

Naast de voorbereidingen voor de bouw zijn inmiddels ook de kopersbegeleiding en de verschillende showrooms zich aan het voorbereiden op de komst van de kopers. Kopers van een appartement in Stadsbuiten ontvangen binnenkort een uitnodiging om de vragen en wensen met betrekking tot hun nieuwe woning te bespreken.

Beschikbaar woningaanbod in Stadsbuiten
Wilt u ook wonen in nieuwbouwproject Stadsbuiten? Er zijn nog enkele fraaie 3- en 4-kamerappartementen te koop met woonoppervlaktes variërend van 125 tot maar liefst 233 m². De luxe appartementen worden van alle gemakken voorzien. In de koopsom is onder andere een ruime stelpost voor de keuken en het sanitair opgenomen, zodat u deze naar uw eigen smaak kunt uitkiezen.

Aan de voorzijde van de appartementen kijkt u uit op de historische Stadsbuitengracht, terwijl de achterzijde uitzicht biedt op de groene binnentuin. Deze riante en afgesloten binnentuin biedt plek aan parkeerplaatsen, bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling, maar is ook een fijne plek voor het lezen van een boek in de schaduw van de oude Acaciabomen. De koopsom voor de nog beschikbare appartementen ligt tussen de € 1.075.000 en € 1.595.000 v.o.n. (exclusief verplicht af te nemen parkeerplaats).

Interesse?
Heeft u interesse in Stadsbuiten en bent u benieuwd wat dit transformatieproject u te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze staat u graag te woord en leidt u graag rond op locatie! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

7 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000