Bouw NieuwGruttersHof in Utrecht verloopt voorspoedig

25 januari 2023

De bouw van de 16 appartementen van NieuwGruttersHof in Utrecht verloopt zeer voorspoedig. De verwachting is dat de appartementen al in Q2 van dit jaar worden opgeleverd. Zo kun jij dus al snel verhuizen naar een splinternieuw appartement zonder dubbele maandlasten.

Wonen nabij het centrum van Utrecht
NieuwGruttersHof ligt aan de Gruttersdijk nabij het centrum. Het nieuwbouwproject heeft twee gezichten; het voorhuis met een klassieke, toch eigentijds gedetailleerde gevel aan de Gruttersdijk en het Achterhuis gelegen in de tuin met lichte gevels. Hier vind je de serene rust van de gemeenschappelijke binnentuin. Het beste van twee werelden dus!

Voorinschrijving gestart!
De voorinschrijving voor NieuwGruttersHof is al gestart! Tijdens de voorinschrijving is het mogelijk om alvast jouw voorkeur voor woningtype(s) door te geven via de projectwebsite van NieuwGruttersHof. Door je bij de voorinschrijving al aan te melden en je voorkeuren kenbaar te maken, krijg je straks voorrang tijdens de toewijzing. Hierdoor heb je invloed op het proces en maak je meer kans om één van deze appartementen te bemachtigen. De definitieve verkoop start op een later moment.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen
Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van het project of neem contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

13 woningen beschikbaar
66m - 104m woonoppervlakte
€ 499.800 tot € 799.500