Bouw New Roots fase 2 in Utrecht gaat starten

25 november 2023

Goed nieuws voor de kopers van een nieuwbouwwoning in New Roots fase 2 in Utrecht. De opschortende voorwaarden zijn namelijk vervuld, wat inhoudt dat de bouw kan gaan starten. Naar verwachting wordt in april 2024 gestart met de eerste grondwerkzaamheden.

Uiteraard kan de start van de bouw niet onopgemerkt voorbij gaan. Er wordt momenteel gezocht naar een geschikte datum waarop de start bouw door de kopers en andere betrokken partijen feestelijk kan worden gevierd. Deze datum wordt naar verwachting begin 2024 bekend.

Nieuw aanbod in aantocht
Er zijn op dit moment geen woningen meer beschikbaar in deze fase van New Roots, maar er is wel nieuw aanbod in aantocht! Er bleek namelijk minder behoefte dan verwacht aan woningen met een woonoppervlak van 175 m² en groter, maar juist meer behoefte aan woningen met wat minder woonoppervlak. Dat is de reden dat de 5 Herenhuizen die eerder in blok O zouden komen, worden herontwikkeld tot 10 nieuwe bouwnummers.

Het nieuwe aanbod zal bestaan uit 5 Tuinwoningen van circa 100 m² gelegen op de begane grond en eerste verdieping, en 5 Terraswoningen van circa 85 m² gelegen op de tweede en derde verdieping. Dit nieuwe aanbod zal binnenkort worden toegevoegd aan de projectwebsite en naar verwachting in januari 2024 in verkoop gaan.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen rondom New Roots fase 2, waaronder de start verkoop van het nieuwe aanbod? Hou dan de projectwebsite van New Roots in de gaten of schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. We houden je dan via onze nieuwsbrief op de hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots | fase 2 te Utrecht?

Bekijk ook het project New Roots | fase 2 te Utrecht

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots | fase 2 te Utrecht

Utrecht

5 woningen beschikbaar
28m - 177m woonoppervlakte
€ 209.500 tot € 845.000