Binnenkort in verkoop: New Roots fase 2

06 mei 2023

Fase 2 van New Roots in Leidsche Rijn Centrum-Oost is in aantocht. Naar verwachting start de verkoop rond de zomervakantie van 2023. Deze fase bestaat uit woongebouw Kers met in totaal 92 woningen in diverse woningtypes, die allemaal tegelijk in verkoop gaan.

Woongebouw Kers springt in het oog door de vele groene elementen. Naast groene gevels, daken, voortuinen en privétuinen komt ook hier een semi-openbare binnentuin van 800 m². Met enkele deelauto’s, een ondergrondse parkeergarage en een gezamenlijke fietsenstalling is ook mobiliteit gewaarborgd. Dit gecombineerd met autovrije woonstraten resulteert in een stadswijk met Utrechtse allure in Leidsche Rijn Centrum-Oost.

De woningtypes in New Roots fase 2
In woongebouw Kers worden verschillende woningtypes gerealiseerd, waarvan een groot gedeelte valt binnen de betaalbare grens. Met enkele Studio’s (25 - 35 m²), verschillende Appartementen met 2 tot 4 kamers (42 - 77 m²), Tuinwoningen (89 - 97 m²), Terraswoningen (68 - 76 m²), Herenhuizen (170 - 175 m²) en een Poortwoning (76 m²) is er voor vele voorkeuren en behoeften een aanbod in New Roots fase 2. Meer weten over het woningaanbod? Kijk op de projectwebsite van New Roots.

Blijf op de hoogte
Naar verwachting start de verkoop van de 92 woningen van woongebouw Kers rond de zomervakantie van 2023. Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde van dit project en blijf op de hoogte van de exacte datum waarop de verkoop start. Daarnaast houden we je ook op de hoogte van eventuele andere ontwikkelingen rondom New Roots fase 2.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots | fase 2 te Utrecht?

Bekijk ook het project New Roots | fase 2 te Utrecht

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots | fase 2 te Utrecht

Utrecht

28m - 177m woonoppervlakte
€ 209.500 tot € 845.000