Sluiseiland Kop Zuid, Vianen

In verkoop

Wilt u ook wonen in een prachtige plek omgeven door groen en water, dichtbij de historische binnenstad?

Sluiseiland Kop Zuid

Dicht tegen de historische binnenstad van Vianen verrijst iets moois. Op het Sluiseiland in Vianen wordt een nieuw stukje stad ontwikkeld waar jong en oud zich helemaal thuis zullen voelen. Een plek van verbinding, waar historie op een eigentijdse manier beleefd kan worden.

DE BOUW IS GESTART!

Heel bijzonder wonen op dit eiland is nog mogelijk!
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar van het unieke project Sluiseiland!

Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart vind je Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan. Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en vraagt dan ook om een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt. Het Sluiseiland als woongebied. Gesloten in het hart van Vianen. Dicht tegen de historische binnenstad aan, met zicht op de Lek, omgeven door groen. Geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute langs de historische binnenstad. Met een zichtlijn over het hele tracé, een terrasvormige route en karakteristieke bruggetjes ontstaan bijzondere paden die een vitale verbinding vormen tussen de oude en de nieuwe stad.

De toekomstige woningen op Sluiseiland vormen een mooie aanvulling op het bestaande woningaanbod; de historische panden in de binnenstad en de woningen in de buitenwijken, met hun eigen identiteit. De woningen van Sluiseiland zijn gesitueerd naast het centrum én liggen midden in het groen. Er verrijzen duurzame woningen die zijn voorzien van alle gemakken. Waar je optimaal profiteert van het zonlicht en het beste uitzicht hebt. Zo verbinden we de pracht van het verleden, het oeroude Hollandse vernuft, met de innovatieve, duurzame technieken van de toekomst. Natuurlijk behouden we het grootschalige groen en de waterstructuren. De grasvlaktes, bomenrijen, taluds, dijken, beschoeiing en rietoevers staan immers symbool voor het zo unieke karakter van Sluiseiland.

RUIME APPARTEMENTEN, RIANTE HERENHUIZEN
De woningen die we op het eiland bouwen worden in verschillende fases ontwikkeld. Bovendien is het type woningen zeer divers. Zo komen er herenhuizen; ruime parkachtige woningen met een fraai uitzicht op de omgeving. Alle woningen hebben voldoende mogelijkheden om te parkeren. En worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water en groen en maximaal zonlicht.

STADS WONEN OP KOP ZUID
Elke woning van Kop Zuid is uniek. Koop je een woning op Sluiseiland dan maak je dus daadwerkelijk een keuze voor een bepaalde woning. Er is diversiteit in de grootte, maar vooral ook in het uiterlijk van de woningen. Toch sluiten alle woningen perfect op elkaar aan. En ze worden zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Volop zon en een prachtig uitzicht op het water, groen en de bestaande bomenstructuur.

WE HALEN BUITEN NAAR BINNEN
De ligging van de woningen is al bijzonder, maar de architectuur is dat zeker ook. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen. Verder worden de woningen, passend bij de omgeving, bijzonder duurzaam. En krijgen een passende afwerking waarbij aan elk detail is gedacht.
Lees verder...

Nieuws over Sluiseiland Kop Zuid

Nieuw woningaanbod in Sluiseiland Kop Zuid

Nieuwe woningen, nieuwe kansen: er zijn nieuwe woningen beschikbaar in Kop Zuid op Sluiseiland in Vianen! Stuk voor stuk royale woningen met elk een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. Nog een pluspunt: de woningen worden al in de herfst van 2021 opgeleverd.

Lees verder

Bouw Sluiseiland Vianen in volle gang

Op Sluiseiland in Vianen wordt hard gewerkt. Inmiddels zijn de parkeergarages gemaakt en worden de contouren van de woningen steeds meer zichtbaar. Wil jij ook wonen op deze groene en waterrijke plek? Schrijf je dan in voor één van de laatste woningen.

Lees verder

Bouw Kop Zuid gestart | Sluiseiland, Vianen

Op het Sluiseiland in Vianen is de bouw gestart van de 26 herenhuizen en 6 appartementen van Kop Zuid. De verwachting is dat de eerste woningen in het derde kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Wil jij hier ook wonen? Check dan snel de actuele beschikbaarheid.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Verzorginscentrum Batenstein
168 m
Bushalte Centrum
241 m
Bushalte Formido
407 m
Bushalte Brugstraat
436 m
Bushalte van Duvenvoordestraat
501 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Vianen
119 m
Willem Alexanderschool
1.56 km
Openbare basisschool Meester Vos
2.38 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
2.53 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
3.03 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
278 m
Etos
278 m
Jumbo
284 m
VVV
291 m
Zeeman
296 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Het Tandenhuis
782 m
Tandheelkundig Centrum Vianen
974 m
Apotheek vreeswijk
1.56 km
De Roerdomp
3.46 km
Apotheek Leebrug
5.73 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Houten

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Sluiseiland Kop Zuid

Is een ontwikkeling van:

Smit's Bouwbedrijf B.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.