Koopprijs

Van € 820.000 - € 1.110.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

106 m2 tot 136 m2
Inhoud
275 m3 tot 353 m3

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP!

Schrijf je in op de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen tot aan de start van de verkoop.

Met de ruime appartementen van Cobana worden al je woonwensen werkelijkheid. De stadsappartementen zijn geschikt voor jong en oud, alleenstaanden, samenwonenden en zelfs gezinnen. Iedereen vindt hier een optimale woning. Geniet van het uitzicht op de groene binnentuin of kijk uit op de levendige straat. Drink een heerlijke koffie op je eigen grote balkon of ontspan in je eigen tuin. Alles is mogelijk in woongebouw Cobana van deelplan Nicoya.

Laat je verleiden door de 2 ruime maisonnettes of 50 luxe appartementen waarvan 4 penthouses in Cobana! Dit bijzondere woonblok wordt gekenmerkt door diversiteit. Je vindt hier karakteristieke maisonnettes, 2 en 3 kamerappartementen en luxe penthouses. Perfecte woningen voor verschillende typen huishoudens. Van starters tot gezinnen. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, dus jij hebt nooit meer last van koude voeten in de winter. Vanuit je woning heb je uitzicht op de prachtige binnentuin. Zo ervaar je de luxe van een groene omgeving, maar met de stad naast je deur.

Een aantal appartementen hebben het recht om een parkeerplek te kopen in de stallingsgarage onder de binnentuin. De kosten voor een parkeerplaats zijn €38.000,- en zijn niet inbegrepen in de V.O.N.

Een absoluut juweeltje binnen Cartesius: een drie- of vierkamerappartement met een groot terras. Ben jij op zoek naar een heerlijke plek met veel binnen- én buitenruimte? Dan is deze woning echt iets voor jou!

Een woonkamer met open keuken, maar liefst twee à drie slaapkamers, twee badkamers en een terras waar je u tegen zegt. Hier kun je optimaal van het buitenleven genieten. Deze woning is perfect voor een jong gezin met kinderen. Maar ook als je geen kinderen hebt is het hier heerlijk vertoeven!

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype D - Cobana - Penthouse in het project Cartesius - Nicoya