Alexander en Sluiseiland te bezoeken tijdens Open Huizen Route

23 november 2023

Op zaterdag 2 december a.s. vindt een nieuwe editie plaats van de ERA Open Huizen Route. In de regio Utrecht zijn die dag ook de nieuwbouwprojecten Alexander in Waarder en Sluiseiland in Vianen te bezoeken. Kom langs en ontdek het aanbod in deze nieuwbouwprojecten!

Alexander in Waarder (11.00 tot 13.00 uur)
Het zeer duurzame project Alexander in Waarder ligt midden in het Groene Hart, op een centrale plek tussen Gouda en Woerden. De omgeving is heerlijk dorps en vooral ook heel groen! Er zijn momenteel nog twee energieneutrale en ruime eengezinswoningen te koop, inclusief volledig ingerichte voor- en achtertuin. Beiden zijn al opgeleverd, dus je kunt er haast direct in.

Sluiseiland in Vianen (Kop Noord: 11.00 tot 13.00 uur | De Sluismeester: 13.00 tot 15.00 uur)
Ook op Sluiseiland in Vianen is het heerlijk wonen, in een waterrijke omgeving met veel groen rondom je woning en veel leefruimte. Je kunt hier nog kiezen voor één van de beschikbare appartementen in Kop Noord of één van de laatste herenhuizen in De Sluismeester. Tijdens de Open Huizen Route is het mogelijk om nog beschikbare woningen te bezichtigen en hier de ruimte en het bijzondere uitzicht te ervaren.

Kom langs op 2 december
Nieuwsgierig? Kom op 2 december langs in Waarder en/of Vianen. Beide projecten zijn zonder afspraak op de aangegeven tijden geopend voor publiek. Bij beiden staat de verkopend makelaar voor je klaar om je te verwelkomen en eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

1 woning beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 847.000 tot € 852.500