Koopprijs

Van € 385.000 - € 759.000

Aantal woningen

8 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

72 m2 tot 148 m2
Inhoud
188 m3 tot 441 m3

Omschrijving

Hier wil je niet meer weg! Altijd een prachtig uitzicht, een unieke kans en hier voelt vrije tijd als vakantie!
Zomaar een aantal uitspraken welke van toepassing zijn op de mooie appartementen op Kop Noord op het Sluiseiland!

VERKOOP GESTART EN AANMELDEN ALS BELANGSTELLENDE IS NOG MOGELIJK.
VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID.

Uitzicht op de ophaalbrug van Vianen en de sluizen gecombineerd met een perfecte zonligging, dat is een appartement type Zuid. Wonen aan de stadzijde met alle voordelen van het Sluiseiland, hoe mooi is dat? En parkeren uiteraard gewoon in de parkeergarage. Gemak dient immers de mens.

De appartementen aan de zuidzijde variëren van een driekamerappartement van 72m² tot 148m² en bieden alles wat je als bewoner van het Sluiseiland wilt ervaren.

Op Sluiseiland ben je verzekerd van optimaal woongenot. Rust, ruimte, water, groen. Hier ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. Dat gevoel deel je met de andere eilanders. Natuurlijk maak je hier als vanzelf een praatje, drink je een kop koffie en vier je verjaardagen en feestdagen met elkaar. In het weekend neem je samen de gebeurtenissen van de week door. Onder het genot van een borrel. Leven op het eiland biedt je een veilige, ongedwongen en sociale leefomgeving.

Een betere leefomgeving dan Sluiseiland kun jij je niet wensen. Of je nu uit een grote stad of uit een klein dorp komt, het eilandgevoel overvalt je meteen. Het vele groen, de rust en ruimte, de dagelijkse reuring van de passantenhaven aan de zuidkant van het eiland, de kenmerkende trappetjes en gezellige terrasjes creëren het eilandgevoel vanzelf. En zelfs de bruggen zijn bijzonder. Zo is de karakteristieke ophaalbrug met katrollen een knipoog naar vroegere tijden. En reikt de Mozesbrug van het eiland naar de stad. Zo loop je eenvoudig ‘door het water’ naar het hart van Vianen.

De horecagelegenheid die we in de komende jaren op het eiland realiseren, wordt hét ontmoetingspunt voor jou en de andere bewoners.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Zuid in het project Sluiseiland Kop Noord