Uphill - Utrecht

Volledig verkocht

Uphill - Utrecht

Het nieuwbouwproject Uphill ligt tussen de Vanilleweg en de Rietsuikerweg. Het plan bestaat uit 33 duurzame woningen met een stedelijk karakter.

In de wijk Hoge Weide van het Utrechtse Leidsche Rijn is UpHill. Een prachtig nieuwbouwplan met 33 energiezuinige eengezinswoningen. UpHill dankt zijn naam aan de ligging op een heuvel. Daarbij is er alles aan gedaan om net dat beetje extra (up) toe te voegen, zodat je hier fantastisch kunt wonen. Denk hierbij aan ideaal bezonde tuinen, vele opties waarmee je dit huis kon aanpassen aan de wensen, enorme raampartijen en comfortabele vloerverwarming.

UpHill bestaat uit vier korte rijtjes die in een rechthoek gebouwd zijn. De tuinen met bergingen liggen in het hart van het plan en zijn via een achterpad bereikbaar. Met de tuinmuren bij de hoekwoning is ‘het blok’ gesloten en genieten zo meteen de bewoners van deze woningen van een maximale privacy. De diepte van de tuinen is trouwens afgestemd op de zonligging. Op die manier ben je altijd verzekerd van een plek in de zon op een mooie dag.

Er wordt in dit project onderscheid gemaakt tussen drielaagse en vierlaagse woningen die niet worden aangesloten op stadsverwarming. Daarvoor in de plaats krijgen de woningen een alternatieve verwarmingsinstallatie waarbij een EPC van 0 wordt behaald en zelfs de mogelijkheid bestaat om als nul-op-de-meter uit te voeren.

Opvallend aan UpHill is de grootte van de woningen, ruimte die nog rianter lijkt door de enorme raampartijen. Je hebt minimaal een woonoppervlakte van circa 121 m² en de grootste huizen zijn circa 140 m² groot.
Lees verder...