Rijnvliet fase 9, Utrecht

In verkoop

Start verkoop 19 oktober 12 uur!

Rijnvliet fase 9

Start verkoop
Goed nieuws! De start verkoop is ingepland: vanaf maandag 19 oktober 12.00 uur kun je je definitief online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van fase 9 van project Rijnvliet Oost in Utrecht

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt, zoals een basischool, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manage. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Maximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de Metaal Kathedraal, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving.

In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust. Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Daphne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle OV-verbinding, die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Deze toplocatie is onderverdeeld in diverse deelplannen, waar Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling totaal ca. 500 woningen ontwikkeld. Ondanks de verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van hand gevormde bakstenen in aardetinten, oranje, rood en donkerbruin. Op de daken komen leivormige- en hollandse dakpannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De twee-onder-een-kapwoningen zijn veelal voorzien van een gemetselde bloembak. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis! Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

De definitieve verkoopprijzen per bouwnummer zijn vanaf nu te bekijken op de projectwebsite:
- Tweekapper type A: vanaf € 677.000 v.o.n.
- Tussenwoning type B en D: vanaf ca. € 429.000 v.o.n.
- Hoekwoning type B en D: vanaf € 480.000 v.o.n.
- Hoekwoning met garage type C: vanaf € 510.000 v.o.n.
Lees verder...

Nieuws over Rijnvliet fase 9

Start verkoop 19 oktober a.s. | Rijnvliet fase 9, Utrecht

Maandag 19 oktober a.s. is het zover! Dan start de verkoop van Rijnvliet fase 9. Vanaf 12.00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning van dit nieuwbouwproject in Utrecht. De inschrijving loopt tot woensdag 28 oktober a.s.

Lees verder

Voorinschrijving sluit 24 augustus | Rijnvliet fase 9, Utrecht

Heb jij je al ingeschreven voor de voorinschrijving van Rijnvliet fase 9 in Utrecht? Door nu alvast jouw voorkeur door te geven, krijg je voorrang tijdens de toewijzing en maak je meer kans op een woning in dit project. Inschrijven kan tot 24 augustus a.s. 12.00 uur.

Lees verder

Start voorinschrijving | Rijnvliet fase 9, Utrecht

Morgen (21 juli) om 12.00 uur start de voorinschrijving van Rijnvliet fase 9 in Utrecht. Deze fase bestaat uit 18 woningen, gelegen tegenover het voedselbos. Maak bij de voorschrijving alvast jouw voorkeur bekend en krijg straks voorrang bij de toewijzing.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Soestwetering/Antonius Ziekenhuis
204 m
Bushalte Jazzsingel/Antonius Zkh
243 m
Bushalte Station Leidsche Rijn
307 m
Bushalte Hoeveweg
415 m
Treinstation Utrecht Leidsche Rijn
435 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS 't Zand
1.31 km
Montessori Arcade
1.37 km
De Ridderhof
1.53 km
't Spoor
1.53 km
Blauwe orka
1.56 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Media Markt
311 m
Kruidvat
579 m
Zeeman
1.07 km
T-Mobile
1.07 km
Praxis
1.56 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
1.45 km
Terwijde Apotheek
1.58 km
Julius Gezondheidscentrum Terwijde
1.6 km
Apotheek Elinkwijk
1.62 km
Huisartsenpraktijk Elinkwijk
1.63 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars BV


Financieel advies

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Rijnvliet fase 9

Is een ontwikkeling van:

Van Wanrooij Projectontwikkeling