Levels, Utrecht

In verkoop

Wonen in een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat? Dat kan!

Levels

Wil je ook wonen in dit bijzondere bouwplan? De bouw is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Ruime woningen met een hoge mate van duurzaamheid.

BOUW IS GESTART! In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn wordt Levels ontwikkeld. Een uniek plan met herenhuizen en appartementen in verschillende hoogwaardige architectuurstijlen, een schitterende binnentuin, een gezond leefklimaat waar duurzaamheid voorop staat en nog veel meer!

Zie ook hier de nieuwe 3d tour van de binnentuin, en laat je inspireren!

DE BOUW VAN LEVELS IS GESTART!!

Door de zeer grote variëteit aan woningtypen en grootte is er voor ieder wat wils en is er haast geen woning gelijk binnen het plan. De woningen spelen in op de groeiende behoefte aan flexibel en meervoudig ruimtegebruik.

De begane grond wordt in veel woningen direct verbonden met een hoger gelegen niveau dat grenst aan het terras op de parkeergarage. Dit niveau varieert van 1,5 meter tot 3 meter boven de straat. Op dit terrasniveau bevindt zich in veel woningen de keuken met een directe toegang naar het terras en de tuin. Elke woning heeft de beschikking over een eigen privé-parkeerplaats in de parkeerkelder of op eigen terrein.

HOOGWAARDIGE ARCHITECTUUR
Leidsche Rijn Centrum-Oost vormt het jongste planonderdeel van Leidsche Rijn Centrum. De architectenbureaus FARO, Hilberinkbosch en op ten Noort Blijdestein hebben het plan voor Levels ontworpen. Alle drie gerespecteerde bureaus, met elk hun eigen kenmerken, invalshoeken en visies. Alle drie ook bekendstaand als gerenommeerde stadsontwerpers.

Inspiratie voor vorm en bouwstijl werd gezocht en gevonden in zowel binnen- als buitenland. Zo stonden enkele wijken in het Amerikaanse Boston model voor de gewenste industriële associaties. De hoge raampartijen met slanke roeden zijn daarvan een voorbeeld. In Levels vind je een architectonische allure die je in hedendaagse nieuwbouw niet vaak meer ziet.

DUURZAAMHEID EN CIRCULARITEIT
De energie behoefte voor woningen en voorzieningen in Levels zal geheel worden opgewekt via duurzame energiebronnen.

Een warmtepomp in combinatie met bodemwisselaars staat al een tijdje bekend als hét geijkte alternatief voor de aloude cv-ketel. Stadsverwarming wordt hierdoor overbodig. Een fijne bijkomstigheid aan dit systeem is, dat er in de warme zomermaanden gekozen kan worden voor een koelfunctie zodat de woning op warme dagen voorziet in een heerlijk binnenklimaat. Zo ben je het hele jaar door verzekerd van een heerlijk wooncomfort.

De duurzaamheidswaarden van de woningen steken ver uit boven de gestelde eisen uit het Bouwbesluit. Dit houdt in dat de woningen uiteindelijk meer energie zullen opleveren dan dat zij verbruiken. De woningen worden energieleverend en uitgevoerd, incl. 10 jaar energie-garantie. Tevens kan deze duurzame energie worden opgezet naar ca. 10.000 á 15.000 elektrische autokilometers per jaar.

In het nieuwbouwproject LEVELS ligt de lat met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit hoog. Daarom wordt er nauwkeurig in kaart gebracht welke materialen worden gebruikt en hoe ze zijn verwerkt, resulterende in een materialenpaspoort. Het materialenpaspoort wordt opgesteld met zoveel mogelijk grondstoffen die 100% recyclebaar zijn en dus in de verre toekomst opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

In Levels ben je klaar voor de toekomst!

KLIMAAT NEUTRALE KILOMETERS
Een slim systeem van PV-panelen zorgt ervoor dat er meer energie wordt geleverd dan dat er wordt verbruikt. Deze energie kan dan eventueel weer gebruikt worden om de laadpalen in de garage te voorzien van energie. De Smart Solar Charging laadpalen, elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen worden door LomboXnet geleverd en beheerd.

Door de overcapaciteit die door de PV-panelen wordt opgewekt wordt de mogelijkheid geboden om gemiddeld 10.000 tot 15.000 klimaat neutrale kilometers per huishouden per jaar te rijden met uw huidige of toekomstige elektrische auto.

Het abonnement voor de elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen wordt de eerste drie jaar betaald door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Daarnaast en in de toekomst bepalen kopers afhankelijk van het gewenste gebruik zelf of ze het abonnement willen uitbreiden. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal het aantal elektrische deelauto’s en/of -fietsen worden uitgebreid door We Drive Solar.

Met de deelauto’s kunnen de bewoners van LEVELS gebruik maken van deze elektrische kilometers. Hiermee zetten wij alvast een stap vooruit in de tijd. Een stap in de toekomst, waarin, naar verwachting, volledig elektrisch rijden de norm is.

HEALTY URBAN LIVING
Lang, gezond, vitaal, sociaal en zelfstandig samenleven, in schone, veilige, prettige, duurzame en economisch welvarende steden! Een uitspraak van Ministerie van infrastructuur en Milieu.
Een gezonde stad is een leefomgeving waar de druk op milieu en gezondheid zo laag mogelijk is, die als prettig wordt ervaren en uitnodigt tot gezond gedrag.

In Nieuw Oost komen architectuur en Healthy Urban Living samen. Waar het in de binnentuinen draait om natuur en sociale contacten, gaat het bij de buitengevels om stedelijke allure. In de binnentuin staan bomen, (eetbare) planten, permeabele paden, speeltoestellen en er is in het midden genoeg ruimte voor een BBQ met alle buren.
Lees verder...

Nieuws over Levels

Feestelijk moment voor de kopers van Levels

De bouw van het nieuwbouwproject Levels in Utrecht is al een poos terug gestart. Door de coronamaatregelen kon dit eerder nog niet gevierd worden. Maar onlangs was het dan toch eindelijk tijd voor een klein feestje.

Lees verder

5 redenen waarom jij wilt wonen in deze villa in Levels

Ben jij op zoek naar een woning met veel ruimte om te wonen? En die jou daarnaast nog diverse mogelijkheden biedt? Dan is deze statige stadsvilla (bouwnummer 66) in Levels wat voor jou. We geven je 5 redenen waarom dit dé plek is waar jij wilt wonen.

Lees verder

Bouw van Levels gaat voorspoedig!

De bouw van de nieuwbouwwijk Levels in Utrecht Leidsche Rijn gaat voorspoedig! De woningen beginnen al vorm te krijgen: dagelijks wordt er met man en macht gewerkt om de woningen zo snel en goed mogelijk op te leveren. 

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vredenburg Leidsche Rijn
82 m
Bushalte Thoriumweg
641 m
Treinstation Utrecht Leidsche Rijn
719 m
Bushalte Hoeveweg
730 m
Bushalte Madridstraat
740 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Blauwe orka
489 m
Thomas a Kempisleerhuis
820 m
Kinderdagverblyf Aspelin
970 m
Chr. Jenaplanschool "De Brug"
1.45 km
Jan Nieuwenhuyzenschool
1.5 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Gamma
595 m
Kruidvat
768 m
Zeeman
958 m
T-Mobile
958 m
Etos
1.3 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Boutens
978 m
Gezondheidscentrum Oog in Al
1.36 km
Apotheek Deli-Bergema
1.57 km
Lombok Apotheek
1.61 km
Huisartsenpraktijk Elinkwijk
1.62 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

De Meern

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Levels

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.