Royaal appartement in Cartesius - Nicoya

27 september 2023

Ben jij op zoek naar een ruim appartement niet ver van de gezellige binnenstad van Utrecht? Dan biedt de nieuwe stadswijk Cartesius wat jij zoekt! Wat denk je bijvoorbeeld van een royaal driekamerappartement in deelgebied Nicoya, inclusief een fijne buitenruimte?

Het driekamerappartement D-43.06 van het type Cobana biedt jou - met een woonoppervlakte van 80 m², twee fijne slaapkamers en een ruime woonkamer - een zee aan ruimte. Het appartement is voorzien van een mooie Circo! keuken van Bruynzeel inclusief diverse apparatuur, waaronder een combi-stoomoven en een inductiekookplaat met werkblad-afzuiging. Ook heeft de keuken een dispenserkast en speciale kweeklade voor verschillende verse kruiden. Koken wordt hier dus echt een feestje!

Het appartement is daarnaast ingericht met duurzaam sanitair van Duravit en ook een fijne eigen buitenruimte ontbreekt niet. Je beschikt namelijk, naast toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin, over een terras op het zuidwesten. Dat wordt heerlijk genieten van de middag- en avondzon! De koopsom voor dit appartement bedraagt € 600.000 v.o.n. Lees hier meer over dit fraaie driekamerappartement.

Bouw gestart
De bouw van Cartesius is inmiddels gestart. Wanneer je dus kiest voor een woning in dit nieuwbouwproject, ben je er zeker van dat jouw woning er gaat komen. Naar verwachting worden de woningen eind 2025 opgeleverd. Ben je benieuwd welke woningen er naast dit driekamerappartement nog meer te koop zijn? Kijk op de projectwebsite en ontdek het complete aanbod in Costa, Coco en Cobana. Meer weten of interesse? Neem contact op met de makelaar!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cartesius - Nicoya?

Bekijk ook het project Cartesius - Nicoya

In verkoop
custom media
Meer informatie

Cartesius - Nicoya

Utrecht

35 woningen beschikbaar
58m - 208m woonoppervlakte
€ 430.000 tot € 1.280.000