Defensie-eiland ZUID. F1A

Na het succes van plandelen Noord en Midden is het nu tijd voor he´t slotstuk: Defensie-eiland Zuid. De laatste fase van dit unieke eiland in de stad Woerden waar vroeger noeste arbeid werd verricht en je nu uniek en rustig kunt wonen, is momenteel in verkoop.

WONEN OP DEFENSIE-EILAND
Op de rand van de binnenstad en gelegen aan de singel van Woerden vind je Defensie-eiland. Een plek met een rijke historie en een industrieel karakter, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Hier woon je heerlijk ontspannen, maar geniet je tegelijkertijd ook van alles wat Woerden te bieden heeft.

ZEVEN UNIEKE IDENTITEITEN
Zuid is niet zomaar een slotstuk van Defensie-eiland; de diversiteit aan woningtypes is enorm. Er is voor iedereen wel een woning om heerlijk in thuis te komen. Zuid bestaat uit 7 blokken woningen, ontworpen door verschillende architecten. Allen met een unieke uitstraling en daardoor een eigen unieke identiteit. Kies voor een Puur appartement, een Eigenwijze kadewoning, Vastberaden wonen aan het water, Robuust wonen in de industrie¨le straat, een Krachtig appartement, wonen met Lef of Stoer en-suite wonen!
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: