Wonderwoods - Specials, Bouwnummer 02.13.04

Koopprijs

€ 2.595.000

Woonoppervlakte

272 m2

Omschrijving

***NU IN VERKOOP***

Project Wonderwoods Specials Utrecht
Type M2 met bouwnummer 02.13.04

Een uniek verborgen paradijs, de met natuur omgeven tweelaags special in de mixed-use woontoren van ’s werelds bekendste Italiaanse architect Stefano Boeri.

Dit paradijs ligt verscholen achter een imposant groen privé dakterras van ruim 80 m2. Vanaf hier kijkt u uniek weg richting het zonnige Zuiden.

Wonderwoods biedt u de mogelijk om uw eigen ultieme penthouse te realiseren van in totaal 272 m2 b.v.o. Het elegante ontwerp biedt u de mogelijkheid voor een sublieme indeling met alle voorzieningen die u alleen bij een penthouse van deze status mag verwachten. Denk hierbij aan hoogwaardige afwerkingen van de entrees, een concierge service, hovenier voor het groenonderhoud, een inpandige lift en een parking voor meerdere auto’s, energiezuinig en duurzaam.

Deze woning omkleed met groene buitenruimtes is gelegen op de 13e verdieping. Met een plafondhoogte van ruim 2.90 m is riante lichtinval een kernbegrip. Tot de mogelijkheden behoord een interieur afwerking van de Milanese architect hem zelf. De interieurs zijn een eerbetoon aan de esthetiek van Milanese interieurs met een eigentijdse touch. Door nieuwe technologieën te combineren met verfijnde en handgemaakte materialen laat hij ook hiermee een eigentijdse signatuur achter.

Wonen in Wonderwoods is Italiaanse elegantie, midden in de natuur – in de stad.

Interesse? Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan klaar om u mee te nemen door het unieke concept dat Wonderwoods te bieden heeft. Speciaal voor de kopers van de penthouses & specials staan indien gewenst de interieurdesigners van Stefano Boeri Architetti Interiors voor u klaar.

Wonderwoods

De bouw van Wonderwoods is gestart in december 2020. De oplevering staat gepland in 2024.

Green at heart
Wonderwoods brengt een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, een mixed-use project met de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van 75 en 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom in de historische binnenstad van Utrecht. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0. Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 2.595.000
Servicekosten
€ 898 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Tussenverdieping
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
2
Gelegen op
13e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
272 m2
Buitenruimte
82 m2
Inhoud
868 m3
Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In centrum en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Wonderwoods

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Wonderwoods - Specials in het project Wonderwoods

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.