Wonderwoods fase 3, Bouwnummer 02.26.04

Koopprijs

€ 860.000

Woonoppervlakte

113 m2

Omschrijving

Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de binnenstad.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0. Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Indeling
Dit appartement is gelegen op de 26e verdieping van de fraaie Boeri Toren. Het royale appartement (circa 113 m²) beschikt over twee slaapkamers en twee heerlijke balkons, waarop je je begeeft tussen het groen. De ruime living met keuken heeft een aangrenzend balkon, dit is de perfecte plek om te entertainen of ontspannen. Speciaal voor Wonderwoods is de Wonderwoods Kitchen ontworpen. Een heerlijke woonkeuken met keuze uit diverse kleuren om het passend te maken naar jouw smaak.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en hebben allebei toegang tot het tweede balkon. De naastgelegen badkamer (The Lavatory) is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Net zoals bij de keuken heb je voor de badkamer keuze uit verschillende kleuren. Het separaat toilet en de ruime interne bergingsruimte met wasmachine aansluiting zijn via de hal te bereiken. In der ondergelegen verdiepingen van het gebouw zit ook nog een externe berging.

Faciliteiten & services
Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. Op dit dakpark komt een restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.

In de ruime entree van het gebouw op de begane grond komt de huismeester. Verder vind je straks op de begane grond diverse commerciële ruimten. Op de eerste verdieping zal een sportschool gerealiseerd worden.

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage van Wonderwoods heb je de mogelijkheid om jouw auto te parkeren, daarnaast staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, gefaciliteerd door Hely. Ook (elektrische) fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.

Wonen in het groen
Wonderwoods brengt een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, een mixed-use project met de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Bijzonderheden
- Gelegen in het nieuwe Beurskwartier
- Goed ingedeeld appartement van ca. 113 m²
- Twee slaapkamers
- Twee balkons waarin je je begeeft tussen het groen
- Parkeergarage in de onderbouw, appartement bereikbaar via lift
- Groenste toren van Nederland
- Diverse faciliteiten en services met o.a. een huismeester, dakpark met restaurant en gym
- De bouw is gestart in december 2020. De prognose oplevering staat gepland in 2024.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 860.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
26e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m2
Buitenruimte
17 m2
Inhoud
360 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In centrum en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Wonderwoods Penthouses & Specials

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Wonderwoods fase 3 in het project Wonderwoods Penthouses & Specials

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.