Wonderwoods fase 3, Bouwnummer 02.25.04

Koopprijs

€ 860.000

Woonoppervlakte

113 m2

Omschrijving

De inschrijvings periode van de derde en tevens laatste verkoopfase van de reguliere appartementen in de toren van Stefano Boeri Architetti is reeds gesloten. Inschrijven voor de reservelijst in nog steeds mogelijk. Tijdens deze fase zijn de laatste ca. 29 appartementen in verkoop, gelegen op de voornamelijk hogere verdiepingen met spectaculaire uitzichten over de stad. Wij bieden je de gelegenheid om je in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers via het online inschrijfformulier. Wij hopen dat wij je kunnen enthousiasmeren om je in te schrijven voor deze laatste verkoopfase!

UTRECHT – Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de Binnenstad.

Green at heart
Het is tijd voor een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0. Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Next Urban Mobility
In de parkeergarage van Wonderwoods staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, gefaciliteerd door Hely. Ook fietsen, elektrische fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.

Faciliteiten & services
Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. In dit dakpark komt een farm-to-fork restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.

Woon in deze groene oase in het midden van de stad en wordt ondergedompeld in een geurig bos vol weelderig groen. Daglicht en frisse lucht in overvloed en natuur waar je maar kijkt, geven je spirit een boost. Luister naar de vogelgeluiden in de vroege ochtend en wordt in slaap gesust door de rustgevende geluiden van de natuurwereld om je heen.

De bouw is gestart in december 2020. De prognose oplevering van de eerste appartementen is begin 2024 wat door zal lopen tot midden 2024.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 860.000
Servicekosten
€ 373 per maand
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
25e woonlaag
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
113 m2
Buitenruimte
19 m2
Inhoud
360 m3
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Lift

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming en Warmte terugwininstallatie
Warm water
Stadsverwarming

Buitenruimte

Locatie
In centrum en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Parkeergarage

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Wonderwoods

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Wonderwoods fase 3 in het project Wonderwoods

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.