Koopprijs

Van € 909.000 - € 919.500

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

147 m2 tot 151 m2
Inhoud
570 m3 tot 603 m3

Omschrijving

DUBBELLAAGSE BOVENWONING
Een bovenwoning hoeft niet altijd gelijkvloers te zijn. Kijk maar eens naar deze maisonnettes in De Nieuwe Defensie, de nieuwe Utrechtse stadswijk. In blok 3B langs het Merwedekanaal komen 4 van deze dubbellaagse bovenwoningen, met op de 5e verdieping, gelegen aan de Skywalk, de entree, ruimte voor de keuken én een dakterras op het zuidoosten, met uitzicht over de binnenstad. De woonkamer en slaapkamers bevinden zich een verdieping lager. Hier woon je op een ideale plek, op brugloopafstand van het centrum, maar ook met zicht op het water én dicht bij het groene park. Het beste van 2 werelden dus. Is dat wat jij zoekt?


KOM EVEN BINNEN KIJKEN!
Deze maisonnettes hebben de voordeur aan de Skywalk, waar je binnenkomt in de hal. Hier vind je het toilet en is er plek voor de garderobe. Door de deur rechtdoor betreed je de ruimte die is bestemd voor de royale woonkeuken. Hiervoor zijn alle aansluitingen aanwezig. Dankzij grote ramen én de schuifpui naar het riante zonnige dakterras, is de woonkeuken een heerlijk lichte ruimte. Een ideale plek voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Via de open trap in de keuken kom je binnen in het midden van de heerlijk lichte en ruime woonkamer, die loopt over de gehele lengte van de 4e verdieping.

WONEN EN SLAPEN
Direct naast de trap op de benedenverdieping is een deur naar de L-vormige hal, met de 3 ruime slaapkamers. Verder vind je hier een separaat toilet en de badkamer, voorzien van wastafel en douche. Optioneel kan hier ook een ligbad worden geplaatst. Deze sfeervolle maisonnettes zijn van alle gemakken voorzien. Hadden we de eigen parkeerplaats in de ondergrondse bewonersgarage al genoemd? Deze is bij de v.o.n.-prijs van deze woning inbegrepen alsmede de berging en plekken voor het fiets parkeren. Wat een luxe!

Lees verder...

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Nieuwe Defensie 3B - Dubbellaagse bovenwoning in het project De Nieuwe Defensie blok 3B

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.