De Nieuwe Defensie blok 3B, Utrecht

In verkoop

Schrijf je in voor de beschikbare woningen

De Nieuwe Defensie blok 3B

Wonen op loop-/fietsafstand van de binnenstad Utrecht

Kom je ook naar De Nieuwe Defensie?
Ben jij ook benieuwd naar de woningen van De Nieuwe Defensie in Utrecht? Je krijgt nu een unieke kans om op de bouwlocatie te mogen en de woningen van dichtbij te bekijken. Kom langs op zaterdag 1 april vanaf 13.00 uur tot 15.00 uur in de bouwkeet van aannemer ERA Contour op de bouwlocatie.
Het team van De Nieuwe Defensie is tijdens het Open Huis aanwezig om jou te verwelkomen en je alles te vertellen over jouw droomwoning. Woon jij straks op deze prachtige woonlocatie op brugloopafstand van het centrum van Utrecht? Onder begeleiding van een van onze teamleden kan je de bouwlocatie van dichtbij zien en bij enkele woningen naar binnen kijken. Let op: de woningen zijn vanwege veiligheid nog niet opengesteld.

Kom je ook?
De Nieuwe Defensie is goed te bereiken met het OV en reist bovendien duurzaam. Kom je toch met de auto? Navigeer dan naar: Kon. Wilhelminalaan 9, Utrecht. Parkeren op het terrein is mogelijk.

Nieuw hoofdstuk in de droom van de Domstad

De Nieuwe Defensie groeit door en het is tijd voor het volgende hoofdstuk. Wil jij aan de waterkant wonen met het groene stadspark aan je voeten? Dan is De Nieuwe Defensie blok 3B iets voor jou. In deze fase gaan 63 nieuwbouw koopappartementen in verkoop in verschillende groottes en typen. Kijk jij straks uit naar de Domstad? De verkoop is gestart!

Met De Nieuwe Defensie blok 3B breidt deze nieuwe stadswijk zich verder uit. In deze fase is er weer een diversiteit aan woningtypes. Er zijn Dubbellaagse Bovenwoningen en Appartementen tot en met type Appartementen XXL. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende woningtypes:

- 20 Appartementen
- 2 Appartementen L
- 18 Appartementen XL
- 18 Appartementen XXL
- 4 Dubbellaagse bovenwoningen
- 1 Penthouse

Jouw groene kwartier in de levendige stad

Zo’n stadskwartier heeft Utrecht nog niet eerder gezien. De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, naast de monumentale Villa Jongerius en op 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal bouwen we hier ongeveer 800 tot 950 woningen, van groot tot klein, zowel koop als huur. Voorzien van parkeergarages, en met het centraal station vlakbij. In dit nieuwbouwplan vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen van Utrecht om de hoek.

Bijzondere woningen

Er komen verschillende soorten nieuwbouwwoningen in De Nieuwe Defensie. Daarmee wordt het ook een thuis voor veel verschillende soorten mensen. Er komen grote en kleine appartementen én gezinswoningen. Wat opvalt is dat veel woningen ruim opgezet zijn.
Lees verder...

Nieuws over De Nieuwe Defensie blok 3B

Winterfair De Nieuwe Defensie op 20 januari a.s.

Reserveer zaterdag 20 januari a.s. alvast in je agenda. Dan vindt - na het succes van 2023 - een nieuwe editie plaats van de Winterfair in De Nieuwe Defensie in Utrecht. Bewoners, kopers en geïnteresseerden zijn allemaal welkom! Ben jij er ook bij?

Lees verder

Kom je ook naar het Open Huis van De Nieuwe Defensie?

Ben jij benieuwd naar De Nieuwe Defensie in Utrecht? Tijdens het Open Huis op 1 april a.s. krijg je de unieke kans om de bouwlocatie te betreden en de woningen van dichtbij te bekijken. Kom tussen 13.00 en 15.00 uur naar de bouwkeet van de aannemer op de bouwlocatie.

Lees verder

Royale XXL-appartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B

Wonen in een fraai appartement, aan de waterkant van het Merwedekanaal, dicht bij de Utrechtse binnenstad én met het groene stadspark aan je voeten; dat kan in blok 3B van De Nieuwe Defensie. Kies bijvoorbeeld voor een royaal appartement van het type XXL.

Lees verder

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Anne Frankplein
370 m
Bushalte Koningin Wilhelminalaan
469 m
Bushalte Brederoplein
512 m
Bushalte Telderslaan
550 m
Bushalte Van der Goesstraat
552 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De kleine Dichter
383 m
Moederskind
423 m
Kinderdagverblijf Spikkels
455 m
Madelief Kinderdagverblijf
515 m
W.G. van de Hulstschool De Waal
540 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
672 m
Coop
691 m
Rabobank
833 m
Hema
851 m
Albert Heijn
884 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandarts praktijk Verstand
625 m
Apotheek Buijs
640 m
Huisarts De Kaap
664 m
Hwa Sheng
669 m
Haptotherapiepraktijk Maaike Plomp
687 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Brecheisen Makelaars Utrecht

Utrecht

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

HypotheekNet

Vraag advies »

De Nieuwe Defensie blok 3B

Is een ontwikkeling van:

BPD

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.