De Jonkheer, Schalkwijk

Volledig verkocht

De Jonkheer

10 stijlvolle en comfortabele appartementen in Schalkwijk

Aan de Jonkheer Ramweg verrijst op de historische plek van sociaal cultureel centrum ‘Het Gebouw’ een nieuw woningbouwplan: ‘De Jonkheer’. Achter de strakke gevel van buitenstucwerk in combinatie met moderne houtaccenten gaan 10 stijlvolle appartementen schuil.

Met de karakteristieke Schalkwijkse Wetering voor de deur zal zowel jong als oud zich hier meer dan thuis voelen. Trek erop uit voor een lange wandeling in het groen van de polders en uiterwaarden, bezoek het theater of de bioscoop in Houten, of plan een dagje shoppen in Utrecht; alles bereik je binnen 30 minuten per fiets, trein of auto! De appartementen hebben allen een oppervlakte van 70 m² en zijn voorzien van twee slaapkamers en een complete badkamer. In uw appartement geniet u van comfortabele vloerverwarming, een videofooninstallatie en heeft u het voordeel dat er gemeenschappelijke zonne-panelen worden aangebracht voor algemeen verbruik van licht en elektra.

De appartementen worden evenredig verdeeld over twee bouwlagen: vijf op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. In het midden worden ze verbonden door een gezamenlijke entree. Hierdoor ontstaat een natuurlijke en luchtige splitsing tussen de appartementen aan de voorzijde en de appartementen aan het binnengebied.

Geniet van het leven!
Met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat je daarvoor nodig hebt, biedt ‘De Jonkheer’. Want wonen in De Jonkheer is genieten van optimaal wooncomfort in een modern appartement, gelegen in een rustige en groene omgeving. Dit terwijl de bedrijvigheid en dynamiek van Houten en Utrecht zich slechts op korte afstand bevinden.

Het fraaie appartementengebouw ligt centraal in de regio Utrecht en in het dorpshart van Schalkwijk. Op twee minuten fietsen vind je een supermarkt, geldautomaat, postkantoor en het populaire caférestaurant ‘Jonkheer de Ram’. Op steenworp afstand vind je de groene uiterwaarden van de Hollandse Waterlinie waar je heerlijke wandelingen maakt, of aan de andere kant de levendigheid van Houten en Utrecht.

Met de bushalte die voor de deur ligt, bereik je per OV het station van Houten-Castellum of Houten-NS. Per fiets bereik je Houten in 15 minuten en per auto in nog geen 10 minuten. Hier vind je alle overige faciliteiten zoals winkels, restaurants, theater en bioscoop. Een dagje shoppen in het bruisende Utrecht? Vanaf station Houten sta je in 8 minuten op Hoog Catharijne!
Lees verder...

Nieuws over De Jonkheer

De Jonkheer in Schalkwijk - inschrijven mogelijk tot 7 februari

De verkoop van nieuwbouwproject De Jonkheer in Schalkwijk is gestart. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor één van de schitterende appartementen tot 7 februari 12.00 uur.
Lees verder

Start verkoop De Jonkheer in Schalkwijk op 25 januari a.s.

Het is bijna zover! Op 25 januari van 19.30 tot 21.30 uur gaan de 10 appartementen van nieuwbouwproject De Jonkheer in Schalkwijk, nabij Houten, in de verkoop. Locatie: Hotspot "JOINN" in Houten op de Onderdoor 5.

De Jonkheer is een aantrekkelijk kleinschalig appartementencomplex, waar het mogelijk wordt om energiezuinig te wonen. Zo worden er zonnepanelen aangebracht voor algemeen verbruik van licht en elektra en worden de woningen opgeleverd met energiezuinig glas. Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Spoorlaan
58 m
Bushalte De Brink
194 m
Bushalte Wickenburghselaan
317 m
Bushalte Kloostergaarde
643 m
Bushalte Overeind
675 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Houten-Schoneveld
2.85 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
4.1 km
Het Dozijntje
4.68 km
De Werkhof
4.68 km
Delteykschool
4.69 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
357 m
Spar
357 m
Albert Heijn
2.85 km
Etos
2.86 km
Hoogvliet
2.89 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Loerik
3.08 km
Apotheek Leebrug
3.46 km
Apotheek Oude Dorp
4.25 km
Medischcentrum Parijsch
4.9 km
Tandartsenpraktijk Culemborg
5.59 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

De Koning makelaars

Woerden

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.