De Kiem van Houten | Fase 2A

Binnenkort in verkoop

START VERKOOP! 1 december 2020

De Kiem van Houten | Fase 2A

START VERKOOP! 1 december 2020 | Digitaal inschrijven is vanaf dat moment mogelijk op de projectwebsite. (dekiemvanhouten.nl)

START VERKOOP | 1 DECEMBER 2020!

Het is zover! Fase 2A van De Kiem van Houten gaat in verkoop. Vanaf dinsdag 1 december is het mogelijk om je digitale inschrijving op deze woningen in te dienen. Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden hoe je je inschrijving kan indienen.

---

De Kiem van Houten is dé nieuwe woonwijk in Houten- Zuid. Een nieuw startpunt, waar je woont om te leven en te beleven, de plek waar je direct je draai vindt.

In De Kiem van Houten fase 2A komen in totaal zo’n 50 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen en luxe villa's. Zij hebben een fantastische ligging dichtbij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen in De Kiem van Houten. De woningen zijn ontworpen door twee architectenteams, Cier Architecten en Schippers Architecten BNA. Hierdoor ontstaat een uitgebreid en gevarieerd aanbod en dito uitstraling van de woningen. De twee architecten hebben hun eigen architectonische handtekening gezet. Het wordt prachtig en de woningen zijn straks duidelijk herkenbaar aan de architectuurstijl als een woning van Cier Architecten of van Schippers Architecten BNA.

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 - A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk
thuiskomen!

Indicatieve verkoopprijzen voor deze Nul-Op-de-Meter woningen inclusief luxe keuken en compleet ingerichte badkamer:

- rij-en hoekwoningen, drie- en vier-onder-één-kapwoningen vanaf ca. € 440.000,- v.o.n.
- patiowoningen en twee-onder-één-kapwoningen vanaf ca. € 640.000,- v.o.n.
Lees verder...

Nieuws over De Kiem van Houten | Fase 2A

22-11-2020

Verkoop De Kiem van Houten fase 2A start 1 december a.s.

Op dinsdag 1 december a.s. start de verkoop van De Kiem van Houten fase 2A. In deze fase komen in totaal zo'n 50 woningen in diverse woningtypes. De woningen hebben een fantastische ligging dicht bij de Rietplas, de Oosterlaakplas en alle dagelijkse voorzieningen.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oude Dorp
382 m
Bushalte De Erven/De Schaft
615 m
Bushalte De Molen
701 m
Bushalte Houten Station D
718 m
Bushalte Houten Station C
724 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Houten-Centrum
761 m
Bibliotheek Houten-Schoneveld
1.5 km
Basisschool het Mozaïek Waalseweg
3.7 km
Openbare bibliotheek
4.43 km
Peuterspeelzaal Waterwereld
4.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
139 m
Albert Heijn
158 m
Etos
647 m
Jumbo
647 m
VVV
798 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Oude Dorp
148 m
Apotheek Leebrug
884 m
Apotheek Loerik
1.44 km
Huisartsenpraktijk Nieuwesteeg
4.43 km
Wijkgezondheidscentrum Lunetten
4.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Brecheisen Makelaars Houten

Houten

De Kiem van Houten | Fase 2A

Is een ontwikkeling van:

Jansen Bouwontwikkeling B.V.