Nieuwbouwprojecten Utrecht: bekijk hier het actuele en toekomstige nieuwbouwaanbod 

NieuwWonen Utrecht, opgericht in 2016, is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Utrecht is om nieuwbouwprojecten in Utrecht en omgeving op een overzichtelijke manier weer te geven. Daarnaast biedt NieuwWonen Utrecht jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar je volgens jouw aangegeven voorkeuren interesse in zou hebben. Op dit moment staan ruim 20.000 mensen ingeschreven op NieuwWonen Utrecht. 

De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Utrecht zijn:

- Brecheisen Makelaars
- De Keizer Makelaars
- De Koning Makelaars
- Lauteslager Makelaars
- Ludenhoff Groep Makelaars
- Punt Makelaars

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website

  Het grote voordeel van NieuwWonen Utrecht is dat je jezelf niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op verschillende projectwebsites hoeft in te schrijven. NieuwWonen Utrecht biedt een overzicht van het complete nieuwbouwaanbod uit de regio, meer informatie over nieuwbouw gemeente Utrecht. Op dit moment staan er dan ook ruim 1.300 nieuwbouwwoningen op NieuwWonen Utrecht. Hierbij gaat het niet alleen om nieuwbouwwoningen die op dit moment gebouwd worden, maar ook om nieuwbouwprojecten die binnenkort in de verkoop gaan en toekomstige nieuwbouw in Utrecht.
   NieuwWonen Utrecht: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Utrecht helpt jou gericht te zoeken

   In Utrecht worden veel nieuwbouwprojecten ontwikkeld. NieuwWonen Utrecht maakt het mogelijk om gericht te gaan zoeken. Door je woonwensen in te vullen, geef je aan waar je zou willen kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een woning met tuin of een appartement met balkon? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning mogen natuurlijk niet vergeten worden.

   Als je je woonwensen op NieuwWonen Utrecht invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die hierop aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. En dat is belangrijk aangezien de vraag naar nieuwbouw in Utrecht enorm is.

   Daarnaast informeren we je ook via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram. NieuwWonen Utrecht houdt je op deze manier altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de regio. 

   NieuwWonen Utrecht laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Ondanks het grote aanbod nieuwbouwhuizen op NieuwWonen Utrecht kan het zo zijn dat jouw droomwoning er nog niet tussen staat. In dit geval kun je ervoor kiezen om je eigen woning te bouwen. NieuwWonen Utrecht biedt een overzicht van de vrije kavels in de regio. Het voordeel van het bouwen van je eigen nieuwbouwwoning is dat je van begin tot eind bij ieder detail betrokken bent. Je kunt je huis écht bouwen zoals jij dat wilt. 

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden en wil je liever niet je eigen woning bouwen? Ook dan biedt NieuwWonen Utrecht mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de provincie Utrecht en projectontwikkelaars. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Utrecht veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   De voordelen van NieuwWonen Utrecht op een rij 

   Compleet overzicht. NieuwWonen Utrecht biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in Utrecht en omgeving.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod. Van starterswoningen tot eengezinswoningen en van appartementen in het centrum tot prachtige villa’s in het groen. NieuwWonen Utrecht laat je kennismaken met verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op de website ben je altijd als eerste op de hoogte van te koop staande nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Utrecht.  

   Ben je op zoek naar nieuwbouwprojecten in de provincie Utrecht? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Utrecht. Vul snel je woonwensen in en blijf op de hoogte van nieuwbouwprojecten die bij jou passen. Meer informatie over inschrijven nieuwbouwprojecten Utrecht