Verkoop De 7 van Kovelaar in volle gang!

30 mei 2024

De verkoop van de duurzame nieuwbouwwoningen van nieuwbouwproject De 7 van Kovelaar in Utrecht is in volle gang. Je kunt je nu inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. De inschrijving is nog geopend tot dinsdag 4 juni a.s. 17.00 uur.

Binnen De 7 van Kovelaar worden drie woningtypes gerealiseerd bestaande uit twee of drie woonlagen. De prachtige woningen variëren van 109 tot 135 m². Allen zijn zonovergoten door de grote raampartijen en uitgerust met heerlijke buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. Duurzaamheid en comfort staan hoog in het vaandel en hiermee ben je in De 7 van Kovelaar geheel voorbereid op de toekomst. Op de daken vind je je eigen zonnepanelen en de woningen beschikken over een warmtepomp, vloerverwarming in de gehele woning en triplebeglazing. Ook kan per ruimte afzonderlijk de temperatuur geregeld worden. Allemaal duurzame aanpassingen om zo min mogelijk energie te hoeven te gebruiken en zo je energieverbruik te verlagen.

De prognose is dat de bouw van de De 7 van Kovelaar start na de zomer in het derde of vierde kwartaal van dit jaar. Naar verwachting worden de woningen eind 2025 opgeleverd.

Biedingsprocedure parkeerplaatsen
Bij elke woning van De 7 van Kovelaar hoort één privé parkeerplaats. Deze parkeerplaats is onlosmakelijk verbonden aan de woning en daarmee verplicht af te nemen. De parkeerplaatsen worden per opbod verkocht. De woning met parkeerplaats wordt verkocht aan degene met het hoogste bod voor de parkeerplaats. Indien er meerdere kandidaten eenzelfde bod hebben, dan wordt er geloot onder de geïnteresseerden, waarbij er daarnaast nadrukkelijk gekeken wordt naar de aanwezigheid van een geldige financiële scan en voorinschrijving. Bieden kan via het inschrijfformulier vanaf € 15.000,- v.o.n. Biedingen lager dan € 15.000,- worden niet in behandeling genomen.

Financiële scan
Bij het inschrijven voor De 7 van Kovelaar is het mogelijk om een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat je als koper meer zekerheid geeft met inzicht in jouw financiële situatie, krijg je bij het toewijzen van de woningen een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan. Voor het opmaken van een financiële scan of andere financiële vragen kan je contact opnemen met een hypotheekadviseur.

De inschrijving voor De 7 van Kovelaar sluit op dinsdag 4 juni a.s. om 17.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten of aan te passen. Na de sluiting worden de woningen toegewezen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De 7 van Kovelaar?

Bekijk ook het project De 7 van Kovelaar

In verkoop
custom media
Meer informatie

De 7 van Kovelaar

Utrecht

7 woningen beschikbaar
109m - 135m woonoppervlakte
€ 685.000 tot € 759.000