Verkoop Bij Mink gaat bijna van start!

29 mei 2024

Van compacte 2-kamerappartementen tot ruime appartementen met wel 4 kamers; je vindt het allemaal in Bij Mink. Dit splinternieuwe appartementengebouw vlak bij de Woerdense binnenstad biedt straks plek aan 63 luxe en comfortabele appartementen.

Bij Mink biedt jou alles wat je nodig hebt: een duurzame energiezuinige woning met een aangename uitstraling en comfort zoals jij dat wilt. Een eigen tuintje, een terrasje aan het water of een balkon met een stijlvolle loggia die zowel beschutting als uitzicht biedt: in Bij Mink is het allemaal mogelijk. Er is ruimte voor je auto, maar ook voor je (bak)fiets of scootmobiel in de veilige stalling met laadpalen. En andere bewoners van Bij Mink ontmoet je op de gezellige gemeenschappelijke daktuin.

Alle voorzieningen binnen handbereik
In Bij Mink heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik: van zorg, cultuur en onderwijs tot winkels en sportvelden Je woont er vlak bij het gezellig centrum van Woerden en ook winkelcentrum Snel en Polanen is om de hoek. Maar ook natuur en recreatie zijn hier nabij, in het waterrijke polderlandschap van het Groene Hart. Het NS-station bevindt zich vanaf Bij Mink op loopafstand. Pak vanaf hier comfortabel en zonder overstappen de trein naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. En dankzij de ligging aan de A12 ben je ook met de auto in korte tijd in het centrum van Utrecht of één van de andere grote steden van de Randstad.

Schrijf je in als geïnteresseerde!
De verkoop van Bij Mink gaat naar verwachting nog voor de zomer van start. Wil jij graag wonen in dit nieuwbouwproject en wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit project. We houden je dan middels onze nieuwsbrief op de hoogte, onder andere over de start verkoop datum.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BIJ MINK?

Bekijk ook het project BIJ MINK

In verkoop
custom media
Meer informatie

BIJ MINK

Woerden

20 woningen beschikbaar
41m - 110m woonoppervlakte
€ 289.950 tot € 615.000