Sloopwerkzaamheden voor Molenhof gestart

05 februari 2024

Op het oude molenerf aan de rand van Schalkwijk is gestart met de sloop van de bebouwing die plaatsmaakt voor Molenhof; een kleinschalig project met in totaal 22 nieuwbouwwoningen. Naar verwachting worden de eerste woningen al eind 2024 opgeleverd.

Wil jij ook graag wonen in Molenhof, waar je al snel kunt wonen en ook nog eens profiteert van alle voordelen van nieuwbouw? Dat kan! Er zijn momenteel nog een aantal royale tweekappers en vrijstaande woningen te koop. De woningen zijn gasloos en worden voorzien van hoogwaardige isolatie. Met een woning in Molenhof ben je dus helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Het wordt hier straks geweldig wonen. Modern en toch met een dorps gevoel. En midden in de natuur, maar wel met alle voorzieningen om de hoek.

Interesse in wonen in Molenhof?
Heb je interesse in één van de nog beschikbare tweekappers of vrijstaande woningen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaarskantoren. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen zij je graag meer over het project, de woningen en het verkoopproces. Loop je tegen een probleem aan met het financieren van de overbrugging? Ook dan hebben ze een oplossing. Zo heb je een ideaal totaalplaatje om in één van deze prachtige woningen te wonen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Molenhof?

Bekijk ook het project Molenhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Molenhof

Schalkwijk

107m - 159m woonoppervlakte
€ 599.990 tot € 804.990