Koopprijs

Van € 304.500

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

100 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud
340 m3

Omschrijving

Een betaalbare woning die aan vrijwel al je woonwensen voldoet. Aan de voorzijde liggen drie zonnepanelen op het dak. Je hebt een tuin met de ochtend- en middagzon, een fijne berging voor fietsen en tuinspullen. En wat dacht je van
vloerverwarming door het gehele huis? Dat is nog eens comfortabel wonen!

In de hal van de woning bevinden zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte voor de warmtepomp onder de trap. In zowel de keuken als de woonkamer lopen de raampartijen door tot aan de vloer. Via de deur in de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin. De woning wordt opgeleverd met casco toilet en zonder keuken, hier kun je dus zelf alle keuzes nog in maken. De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers en een casco badkamer. Een open trap leidt naar de tweede verdieping, die vrij indeelbaar is naar eigen smaak.

De Tolgaarder is een nieuw deelplan in de uitbreidingswijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug. In De Tolgaarder worden 11 woningen gerealiseerd, allemaal met tuin aan het water, een passende architectuur en uiteraard met de kwaliteiten welke je mag verwachten van nieuwbouw!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Sanitair badkamer en toilet


Bekijken - Sanitair badkamer en toilet
- Sanitair badkamer en toilet

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tussenwoningen - betaalbare koopwoningen in het project De Tolgaarder

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.