Koopprijs

Van € 530.000 - € 590.000

Aantal woningen

4 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

130 m2 tot 133 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
165 m2 tot 350 m2
Inhoud
465 m3

Omschrijving

Drie van deze woningen beschikken over een grote glaspui in de zijgevel samen met een tuin aan de zijkant van de woning. Bij de bouwnummers 1 en 11 is dit een bloemkozijn dat buiten de gevel van de woning uitsteekt, waardoor binnen meer ruimte ontstaat. Bij bouwnummer 5 is er een erker aanwezig. Bouwnummer 4 heeft een raampartij in de zijgevel en grenst aan de parkeerplaatsen. De puien in de achtergevels reiken tot aan de vloer en er bevinden zich openslaande deuren naar de tuin. Dit zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid licht en ruimte! Elke woning is voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen, duurzaam voor milieu en portemonnee! In de achtertuin bevindt zich de praktische stenen berging.

De hoekwoningen, bouwnummers 1 en 4, hebben tuinen die naar het westen gericht zijn, terwijl bouwnummers 5 en 11 naar het oosten liggen. De hal bij de voordeur herbergt de meterkast, het toilet, de technische ruimte voor de warmtepomp en de trap naar boven. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De bouwnummers 1 en 11 hebben een bloemkozijn in de zijgevel en bouwnummer 5 heeft een erker. De open keuken biedt ruimte voor een U-vormige opstelling. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Via de trap kom je op een vrij indeelbare tweede verdieping met een dakraam en een raam in de kopgevel.

De Tolgaarder is een nieuw deelplan in de uitbreidingswijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug. In De Tolgaarder worden 11 woningen gerealiseerd, allemaal met tuin aan het water, een passende architectuur en uiteraard met de kwaliteiten welke je mag verwachten van nieuwbouw!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Sanitair badkamer en toilet


Bekijken - Sanitair badkamer en toilet
- Sanitair badkamer en toilet

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hoekwoningen - vrije sector koop in het project De Tolgaarder

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.