Koopprijs

Van € 390.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

114 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
140 m2
Inhoud
385 m3

Omschrijving

Deze woningen liggen wat verder van de straat af. De groenstrook voor de woningen geeft net even de luxe uitstraling die je mag verwachten van wonen in Nieuwerbrug. De tuin, gelegen op het oosten, biedt een perfecte setting voor een zonnig ontbijt. In de hal bevinden zich de meterkast, een toilet, de technische ruimte voor de warmtepomp en de trap naar boven. Vanuit de woonkamer leidt de glazen pui met loopdeur naar de tuin. De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en optioneel een toilet. Een trap leidt naar de vrij indeelbare tweede verdieping.

De Tolgaarder is een nieuw deelplan in de uitbreidingswijk De Wijde Wiericke in Nieuwerbrug. In De Tolgaarder worden 11 woningen gerealiseerd, allemaal met tuin aan het water, een passende architectuur en uiteraard met de kwaliteiten welke je mag verwachten van nieuwbouw!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Sanitair badkamer en toilet


Bekijken - Sanitair badkamer en toilet
- Sanitair badkamer en toilet

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Tussenwoningen - middeldure koopwoningen in het project De Tolgaarder

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.