Hypotheek advies voor De Tolgaarder - Nieuwerbrug aan den Rijn

Financieel advies nodig?

Voor dit project werken wij samen met de hypotheekadviseur Opmaat Financieel Adviseurs. Orienteer je vrijblijvend op de mogelijkheden van een hypotheek voor een aanschaf van een woning in het project De Tolgaarder

Hypotheekgesprek aanvragen

Vul je gegevens in en een van onze medewerkers zal contact met je opnemen

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Client logo

Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt voor het advies van Opmaat financieel adviseurs. In heldere taal nemen zij alle mogelijkheden met u door, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Daarbij zetten zij ook uw financiële vooruitzichten op een rij, zodat u voortaan bij onverwachte wendingen niet voor verrassingen komt te staan.

Hoeveel kan ik lenen, en wat kost dit per maand?

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wat gebeurt er als u een nieuw huis koopt, terwijl u uw huidige woning nog niet heeft verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zelfstandige bent? En hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek?

Opmaat financieel adviseurs vinden voor u de meest gunstige hypotheek voor de lange termijn. Om de geschikte hypotheek voor u te selecteren, verdiepen zij in uw persoonlijke situatie en levensstijl zodat zij de verschillende de mogelijkheden helder voor u in kaart kunnen brengen. Bovendien maken zij ook een risicoanalyse waarbij rekening gehouden wordt de wijzigingen in uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensioneren. Zo weet u zeker dat u een hypotheek afsluit die u zich kunt veroorloven.