Droomweide

START VERKOOP ZOMER 2024!

Op de groene en waterrijke locatie in Meerkerk, ten zuiden van de wijk de Weide I, komt dit prachtige nieuwbouwproject Droomweide. Een dorpse, ruim opgezette buurt met in totaal 105 duurzame koopwoningen en 45 huurwoningen.
Hier, aan de rand van Meerkerk, voel je je direct thuis. In Droomweide woon je in een landelijke omgeving, terwijl je ook zó in de grote stad bent.

Zie jij jezelf al wonen in Droomweide? Meld je aan op de projectwebsite(nieuwbouw-meerkerk.nl) als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

---

Droomweide krijgt een dorps en saamhorig karakter. Je maakt er gemakkelijk een praatje met buurtgenoten en kinderen gaan op avontuur met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Precies zoals dat in een dorp gebeurt! Er zijn natuurlijke speelplekken met klimbomen, speelobjecten en een pontje en er is een educatieve vlinderroute. Het woningaanbod in Droomweide bestaat uit 105 koopwoningen en 45 sociale huurwoningen. De koopwoningen hebben een gevarieerde mix van 15 rijwoningen, 23 herenhuizen, 46 twee-onder-een-kapwoningen en 16 vrijstaande woningen.

DUURZAAMHEID
Droomweide wordt een fijne en duurzame woonwijk met veel groen en water. Flora en fauna zoals insecten, vogels en vlinders krijgen alle ruimte. Dat levert niet alleen een mooi plaatje op, het maakt de buurt ook natuur inclusief, gezond en aantrekkelijk voor mens en natuur. Koop je een nieuwbouwwoning in Droomweide dan ben je klaar voor de toekomst. De woningen zijn gas loos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen.

OMGEVING
Het pittoreske Meerkerk in de provincie Utrecht, is een droomplek voor wie van rust houdt en ook graag de gezelligheid opzoekt. In de gemeente Vijfheerenlanden word je omringd door polders en waterwegen. Streekproducten haal je bij de boer, vers brood bij de bakker en je vlees bij de slager om de hoek. In de gezellige dorpskern vind je leuke winkeltjes en cafés en kom je altijd wel een bekende tegen. Wil je even wat anders? Via de A27 ben je zo in Utrecht of Gorinchem voor een dagje shoppen of avondje uit.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Blommendaal
170 m
Bushalte Gemeentehuis
197 m
Bushalte Postkantoor
349 m
Bushalte Rustoord
473 m
Bushalte Meerkerksebrug
871 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Fundament
2.16 km
CBS Samen Op Weg
5.47 km
OBS Klim-op
5.48 km
Prinses Wilhelminaschool
5.65 km
De Hoeksteen Christelijke Basisschool
6.99 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
VVV
322 m
EkoPlaza
3.01 km
Coop
4.68 km
Aldi
6.6 km
Rabobank
6.86 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Mediq Gorinchem
8.93 km
Mediq Apotheek de Colvenier
9.14 km
D.H.A. Pons
9.15 km
Huisartsencentrum
9.16 km
Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Midden-Rivierengebied
9.27 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Keizer Smit makelaarshuys

Vianen