Soeverein

IN VERKOOP!

Heb jij interesse in een appartement in Soeverein? Maak dit dan kenbaar door contact op te nemen met één van de projectmakelaars of neem een kijkje op de projectwebsite soevereincothen.nl. Wij nemen dan contact met je op om het project verder met je door te nemen.

---

Aan de noordzijde van Cothen, uitkijkend over de Kromme Rijn, verrijst Soeverein: een karaktervol complex met zeven exclusieve appartementen. Kleinschaligheid, een ideale ligging en de bijzondere uitstraling zijn kenmerkend voor het project. De ingetogen maar doeltreffende architectuur is van Tjerk van der Lune: natuurlijke materialen, strakke lijnen en vriendelijke kleuren maken Soeverein bijzonder in al haar eenvoud. Het complex heeft een karakteristieke gevel van duurzaam geproduceerd hout. De woningen zijn ronduit compleet te noemen, met keuken, vloerverwarming én overdekte parkeerplaats.

De locatie is subliem: Soeverein wordt gerealiseerd aan de rand van Cothen, tussen het Kersenpaadje en de Bloemenwaard. Het complex biedt uitzicht over de Kromme Rijn en het vele groen daarachter. Te midden van eindeloos groen en kalm meanderende rivieren ligt, precies in een karakteristieke bocht van de Kromme Rijn, het pittoreske Cothen. In dit rustieke dorp, met de Brink en de boomgaard aan het Ambachtspad als beschermd dorpsgezicht, is het werkelijk prachtig wonen. In de omgeving bevinden zich diverse kastelen en andere monumenten, zoals het dertiende eeuwse kasteel Rhijnestein, net aan de overkant van de rivier. Met Wijk bij Duurstede, Houten en Utrecht op een steenworp afstand zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Ook uitvalswegen, aansluiting op de snelweg en openbaar vervoer zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Van alle polygonen is de driehoek de sterkste vorm. De meetkundige vorm speelt een sleutelrol in de meest krachtige constructies, van fietsframe tot piramide en van brugpijler tot de Eiffeltoren. Ook esthetisch gezien is de vorm ijzersterk: de verschillende zijdelengtes, scherpe hoeken en verrassend perspectief biedt de driehoek diverse mogelijkheden qua compositie en indeling. Niet toevallig gebruikte architect Tjerk van der Lune de driehoek als basis onder zijn ontwerp voor Soeverein. De vorm geeft het gebouw richting en past perfect bij de meanderende rivier. Ook door die vorm kon hij in het gebouw zeven echt verschillende appartementen creëren: zeven unieke woningen met verschillende maatvoeringen, uitzichten en uitvoeringen. Door een deel van het pand optisch te laten zweven, ontstond er een opvallende doorkijk naar de uiterwaarden én een grotendeels overdekte parkeergelegenheid. De keuze om de gevel uit hout op te trekken, maakt Soeverein niet alleen uniek, maar vooral zeer passend in de groene omgeving. Doordat het hout op verantwoorde wijze is geproduceerd, maakt het Soeverein zeer passend voor bewoners met een duurzame levensstijl.
Lees verder...

Nieuws over Soeverein

Laatste beschikbare appartementen | Soeverein, Cothen

De Soeverein is een luxe appartementengebouw in een rustige en groene omgeving. De 7 appartementen liggen aan de Kromme Rijn in Cothen. Spreekt dit jou aan? Er zijn nog  appartementen beschikbaar.

Lees verder

Omgevingsvergunning verleend | Soeverein, Cothen

Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor de bouw van 7 exclusieve appartementen in het project Soeverein is verleend. Hiermee is weer een belangrijke stap gezet in de realisatie van het appartementengebouw.

Lees verder

Nog enkele appartementen beschikbaar | Soeverein, Cothen

Ben jij op zoek naar een luxe appartement in een rustige en groene omgeving. Dan is Soeverein in Cothen wat voor jou! In dit karaktervolle complex, gelegen aan de Kromme Rijn, komen zeven exclusieve appartementen. Er zijn er nog enkele beschikbaar.

Lees verder

Woningen

Woningtype
Prijs

Appartementen

Bouwnummer 1 - € 349.950

Verkocht

89 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 2 - € 249.950

Verkocht

58 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 3 - € 499.500

Verkocht

131 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 4 - € 359.500

Verkocht

89 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 5 - € 339.950

Beschikbaar

84 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 6 - € 515.000

Verkocht

130 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen

Bouwnummer 7 - € 515.000

Onder optie

126 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kleidijk
666 m
Bushalte Provincialeweg
777 m
Bushalte Cotherweg
905 m
Bushalte Hardenbroek
2.03 km
Bushalte Julianalaan
2.48 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek
428 m
Het Baken
3.13 km
OBS De Werkschuit
3.4 km
CBS De Wegwijzer
3.44 km
De Werkhof
5.09 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
653 m
Jumbo
3.1 km
Albert Heijn
3.16 km
ING Bank
3.84 km
Lidl
3.94 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
apotheek cothen
442 m
HAP Voorwijk
3.06 km
Apotheek De Horden
3.22 km
Tandarsenpraktijk Meulenbelt
4.33 km
Doornse apotheek
5.14 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

De Keizer Makelaars Houten

Houten

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een BouwGarant garantie.