Start verkoop Havenkwartier fase 3

11 september 2023

Goed nieuws! Er komt weer een nieuwe fase van Havenkwartier in Nieuwegein aan. Op dinsdag 19 september aanstaande start de verkoop van fase 3, met 14 fraaie twee-onder-één-kapwoningen en 3 riante vrijstaande woningen.

De 17 woningen in Havenkwartier fase 3 liggen in het groene en rustige deel van de wijk. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk ruim en beschikken over minimaal 3 slaapkamers en plek voor extra slaap- en/of werkkamers. Ook hebben ze een standaard uitbouw van 1,20 meter, een heerlijke achtertuin aan het water (inclusief terras) en twee parkeerplekken op eigen terrein.

Ook fijn: de woningen zijn zeer energiezuinig en beschikken onder andere over een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Met een woning in Havenkwartier fase 3 ben je dus voorbereid op een duurzame toekomst. De woningen krijgen een karakteristieke uitstraling passend bij de rest van nieuwbouwproject Havenkwartier. Dankzij subtiele metselwerk details krijgt elke woning het juiste karakter. De woningen in Havenkwartier fase 3 zijn beschikbaar vanaf € 675.000,- v.o.n.

Kom naar de start verkoop
Spreekt wonen in Havenkwartier fase 3 jou aan? Kom dan op dinsdag 19 september aanstaande naar de start verkoop. Deze vindt tussen 19.00 en 20.30 uur plaats in Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. Het verkooptteam staat die avond voor je klaar om je volledig te informeren over dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 3

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 3

Nieuwegein

158m - 180m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 875.000